Αποχαιρέτησε με νίκη τις Η.Π.Α. η Γιουνάιτεντ

Η αμερικανική περιοδεία των «Κόκκινων Διαβόλων», η οποία είχε εκκινήσει στις 15 Ιουλίου, ολοκληρώθηκε με νίκη στη Φλόριντα με τον Μουρίνιο να μην κάνει αλλαγές στο σχήμα του, δείχνοντας τις σκέψεις του για την πρεμιέρα της Premier League την μεταπροσεχή Παρασκευή στο Old Trafford με αντίπαλο τη Λέστερ.

Το σύνολό του εμφάνισε μεγαλύτερη συνοχή εν συγκρίσει με τη Ρεάλ, η οποία τώρα αρχίζει τη δική της προετοιμασία. Οι
Άγγλοι μπήκαν πιο δυνατά, κι αφού έχασαν ευκαιρία με τον Μάτα στο 5’, στην οποία απάντησαν οι Μαδριλένοι με τον Μπενζεμά στο 8’, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Σάντσες στο 18’, ύστερα από την τελική πάσα του Νταρμιάν. Στο 27’, οι Μάτα, Σάντσες, Ερέρα συνδυάστηκαν ιδανικά με τον Ισπανό να τελειώνει τη φάση με δυνατό σουτ εντός μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κασίγια για το 2-0. Οι «Μπλάνκος» δεν ήταν απειλητικοί με την τριάδα των Μπέιλ-Μπενζεμά-Βινίσιους (στο ντεμπούτο του 18χρονου Βραζιλιάνου), είχαν μία προσπάθεια προς την εστία στο πρώτο ημίχρονο και την έκαναν γκολ με τον Γάλλο επιθετικό τους, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά τη σέντρα του Τεό Ερναντέζ.

Στο δεύτερο μέρος ο Λοπετέγι, έκανε πολλές αλλαγές, είδε την ομάδα του να φτάνει κοντά στην ισοφάριση δις με τον Έντεγκααρντ στο 57’ και στο 74’, κι από μία με τους Ντε Τομάς (82΄) και Νάτσο (90+1’), δίχως πάντως να τα καταφέρει, ξεκινώντας το φετινό ICC με ήττα.

Hard Rock Stadium, Μαϊάμι, Η.Π.Α.
Εισιτήρια: 64.141
Διαιτητής: Άλεν Τσάπμαν
Κίτρινες κάρτες: -

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα - Μπαγί (αρχ.), Φοσού-Μενσά, ΜακΤόμινεϊ (79’ Μίτσελ) – Σο, Ερέρα, Φρεντ (68’ Τουαζέμπε), Αντρέας Περέιρα, Νταρμιάν – Μάτα (82’ Γκάρνερ), Σάντσες

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγια (46’ Λουνίν)- Οντριοθόλα (62’ Λόπεθ), Βαγέχο (77’ Νάτσο), Χάβι Σάντσεθ, Ερναντέζ (46’ Ρεγκιλόν) – Γιορέντε (77’ Ασένσιο), Θεμπάγιος (62’ Ντε Τομάς), Βαλβέρδε (77’ Ίσκο) - Μπέιλ (46’ Έντεγκααρντ 77’ Κρόος), Μπενζεμά (αρχ.) (46’ Μπόρχα Μαγιοράλ), Βινίσιους (62’ Όσκαρ Ροδρίγεθ)
Keywords
Τυχαία Θέματα