ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πάλι πρόβλημα με Τζέιμς, αβέβαιο το μέλλον του!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πάλι πρόβλημα με Τζέιμς, αβέβαιο το μέλλον του!basket1thanosΣάβ, 01/23/2021 - 19:35

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας γνώρισε την ήττα από την Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague (22/01) αλλά το μεγάλο πρόβλημα-πονοκέφαλος είναι ο Μάικ Τζέιμς!

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε ακραία αντίδραση στις παρατηρήσεις του Έλληνα προπονητή του μετά τη λήξη της αναμέτρησης ενώ στη συνέχεια άνοιξε έντονους διάλογους με κάποιους συμπαίκτες

του.

Η παρέμβαση των πιο ψύχραιμων σταμάτησε άμεσα το «επεισόδιο», ωστόσο υπάρχει έντονος προβληματισμός για τη συμπεριφορά του Τζέιμς στην πρωτεύουσα της Ρωσίας.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού έχασε τον παππού του, ο οποίος ουσιαστικά τον ανέθρεψε, πριν λίγες ημέρες και οι Μοσχοβίτες δεν του παραχώρησαν άδεια να παραστεί στην κηδεία του!

Αυτός ενδεχομένως να ήταν ο λόγος για τα πολλά... νεύρα.

Θυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ο εν λόγω αθλητής δημιουργεί θέμα, ούτε η πρώτη φορά που βρίσκεται κοντά στην «πόρτα της εξόδου».

Πριν λίγο καιρό ο Δημήτρης Ιτούδης τον είχε «σώσει», μένει να δούμε αν θα πράξει το ίδιο εδώ, ή αν το γυαλί έχει οριστικά ραγίσει.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ CSKA Moscow - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ CSKA Moscow ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Μάικ Τζέιμς μετά τον χθεσινό καβγά (22/01) με τον Δημήτρη Ιτόυδη! Article publish on Σάβ, 01/23/2021 - 19:35 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα