Τσιτσιπάς: «Θα πετύχω πολλά ακόμη»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξήγησε τους λόγους της ήττας του από τον Γκοφάν στο τουρνουά του Σινσινάτι, μίλησε για την τρομερή πορεία του στο Rogers Cup και υποσχέθηκε πολλές επιτυχίες για το μέλλον.

«Ένιωσα καλά στο κορτ. Δεν αισθάνθηκα πολύ κούραση. Ήταν περίεργα. Θα μπορούσα να πω ότι δεν είχαν πολλά κίνητρα, αλλά δεν είμαι τέτοιου είδους άνθρωπος. Δηλαδή να θέλει απλά να πάει στο γήπεδο για να παίξει. Το μισώ όταν νιώθω ότι το μυαλό μου δεν είναι εκεί. Ένιωθα σαν να ήθελα να νικήσω, αλλά την ίδια στιγμή ήμουν πολύ ανήσυχος.
Δεν ξέρω γιατί ένιωθα έτσι. Ήθελα να κερδίσω, αλλά το μυαλό μου ήταν αλλού. Δεν ήταν εκεί. Το σώμα που ήταν καλά. Ένιωσα σαν να μπορούσα να παίξω ένα μεγάλο αγώνα», δήλωσε μετά την ήττα από τον Γκοφάν ο ταλαντούχος τενίστας.

Ερωτηθείς για το αν έχει αντιληφθεί πόσο ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στην Ελλάδα με την πορεία του στο Rogers Cup, είπε: «Το γνωρίζω αυτό. Ακόμη και ο πρωθυπουργός έγραψε στο Twitter για εμένα και είναι πραγματικά υπέροχο τόσο σημαντικοί άνθρωποι της χώρας να ασχολούνται με αυτό. Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο να συμβεί. Πλέον όλος ο κόσμος ξέρει το όνομα μου και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστώ, όμως θα προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω όσο το δυνατόν πιο απλά. Ξέρω ότι έχω πολλά χρόνια καριέρας μπροστά μου και ότι η συμμετοχή μου σε έναν τελίκο Master είναι το πρώτο μεγάλο βήμα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πετύχω πολλά ακόμη στο γήπεδο».
Keywords
Τυχαία Θέματα