Με πρωτότυπη ιστορία θα επιτρέψει το "Castle Rock" για 2η σεζόν

Έρχεται περισσότερο Kingverse.

To πιο πρόσφατο ψυχολογικό θρίλερ του Hulu, "Castle Rock", θα επιστρέψει και για 2η σεζόν.

Εμπνευσμένο από τα μυθιστορήματα του πασίγνωστου συγγραφέα Stephen King, το "Castle Rock" επικεντρώνεται στον Henry Deaver (Andre Holland), έναν δικηγόρο που επιστρέφει στην ομώνυμη πόλη του Μέιν για να βοηθήσει ένα μυστηριώδες νεαρό αγόρι (Bill Skarsgard), το οποίο βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο τμήμα

της φυλακής Shawshank. Η ομώνυμη πόλη έχει εμφανιστεί σε διάφορα μυθιστορήματα του King ("The Dead Zone", "Cujo", "It", "Pet Semetary") και η σειρά ενώνει διάφορους χαρακτήρες και καταστάσεις.

Σύμφωνα με το Variety, το "Castle Rock" θα επιστρέψει με μια "τελείως καινούργια" ιστορία, με βάση τα λεγόμενα του Αντιπρόεδρου του Hulu, Craig Erwich, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η σειρά θα είναι ανθολογική.

Ο Erwich είπε ότι το "Castle Rock" ήταν "μια πρωτότυπη ιδέα των δύο μεγαλύτερων αφηγητών του κόσμου [Stephen King και J.J.Abrams] και η οποία επικεντρώνεται γύρω από κάτι αγαπητό και γνωστό σε πολλούς από τους fans του Stephen King, την πόλη Castle Rock. Οι προσδοκίες ήταν υψηλές, αρχικά, αλλά η σειρά της ξεπέρασε. Η αντίδραση του κοινού ήταν καταπληκτική και φαίνεται να είναι μία από τις πιο συζητημένες σειρές του καλοκαιριού”.

Η πρώτη σεζόν ασχολείται με το θέμα της φυλάκισης, κάνοντας αναφορές στα "The Shawshank Redemption", "Misery" και "The Shining", είναι πιο προσγειωμένο σε σχέση με άλλα έργα του King και πρωταγωνιστούν οι André Holland, Sissy Spacek, Bill Skarsgård, Melanie Lynskey και Scott Glenn.

Διαβάστε εδώ όλα όσα αποκαλύφθηκαν για την σειρά στο ComicCon που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Σαν Ντιέγκο, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στις 25 Ιουλίου.

IGN Greece SDCC 2018: Το Castle Rock είναι ανθολογία με διαφορετικού τύπου σεζόν H Sissy Spacek επιστρέφει στο σύμπαν του Stephen King με το "Castle Rock"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα