Τσιτσιπάς: Σπουδαίος ο Κοκκινάκης

Τσιτσιπάς: Σπουδαίος ο ΚοκκινάκηςsdimolitΠαρ, 02/12/2021 - 02:20

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Θανάση Κοκκινάκη μετά το τέλος της αναμέτρησης τους για τον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά από 4 ώρες και 32 λεπτά, νίκησε με 6-7(5), 6-4, 6-1, 6-7(5), 6-4 λύγισε την αντίσταση του  Θανάση Κοκκινάκη (Νο 267), στη Rod Laver Arena, στη Μελβούρνη και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Australian open. Στον

3ο γύρο του τουρνουά θα αναμετρηθεί με τον 23χρονο Σουηδό Μίκαελ Ιμερ, Νο 95 στην παγκόσμια κατάταξη.

«Δεν θα πω πολλά πράγματα σήμερα, είδατε τι έγινε την προηγούμενη φορά. Ο Θανάσης  (Κοκκινάκης) είναι σπουδαίος μαχητής, ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος σήμερα. Είναι ταλαντούχος και έχει μεγάλες προοπτικές. Είναι σπουδαίος σέρβερ. Διασκέδασα σήμερα που είχαμε την ευκαιρία να προσφέρουμε ένα ωραίο, ποιοτικό θέαμα» 

«Ήταν κρίμα που δεν έπαιζε τα τελευταία χρόνια, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε και αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο. Υπάρχει ποικιλία στη νέα γενιά και πιστεύω ότι θα δούμε ωραίο τένις τα επόμενα χρόνια, παλεύοντας όλοι μας για το Νο 1»

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Australian Open - ΤΕΝΝΙΣ Off Off Off Off ΤΕΝΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Θανάση Κοκκινάκη μετά το τέλος της αναμέτρησης τους για τον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Article publish on Παρ, 02/12/2021 - 02:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα