Τσιτσιπάς-Φέντερερ και Σάκκαρη-Γουίλιαμς!

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Serena Williams και στις 3 Ιανουαρίου ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον Roger Federer! Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Hopman Cup.

Η Ελλάδα θα επιστρέψει στο Hopman Cup μετά από 17 χρόνια, χάρη στη Μαρία Σάκκαρη και στον Στέφανο
Τσιτσιπά! Θα βρίσκεται στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης του 2019, μαζί με την Ελβετία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Μεγάλη Βρετανία.

Στις 29 Δεκεμβρίου η ομάδα μας θα δώσει τους πρώτους της αγώνες, ενάντια στη Μεγάλη Βρετανία. Στις 04:00 τα ξημερώματα, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Katie Boulter. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Cameron Norrie και το μεικτό διπλό.

Ο επόμενος αγώνας για την Ελλάδα θα αρχίσει την ίδια ώρα, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, και θα είναι ενάντια στην αμερικανική ομάδα. Η Σάκκαρη θα αναμετρηθεί με τη Serena Williams και ο Τσιτσιπάς με τον Frances Tiafoe, πριν γίνει το μεικτό διπλό, όπου και οι 4 παίκτες θα βρεθούν στο court.

Τέλος, στις 3 Ιανουαρίου, η Ελλάδα θα παίξει με την Ελβετία, στις 11:30 το πρωί αυτή τη φορά. Η Σάκκαρη θα αναμετρηθεί με την Belinda Bencic και ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά με τον Roger Federer, με τον οποίο έχει προπονηθεί 2 φορές στο παρελθόν. Θα ακολουθήσει φυσικά το μεικτό διπλό.

Ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου και για να καταφέρει η χώρα μας να βρεθεί σ' αυτόν, θα πρέπει να πάρει την 1η θέση του ομίλου. Στον άλλον όμιλο θα βρίσκονται οι Γερμανία (Angelique Kerber, Alexander Zverev), Αυστραλία (Ashleigh Barty, Matthew Ebden), Ισπανία (Garbine Muguruza, David Ferrer) και Γαλλία (Alize Cornet, Lucas Pouille).

Πηγή: www.tennisnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα