Τσιγκρίνσκι: Το συγκλονιστικό μήνυμα κάτω από την μπλούζα (vids)

Ο Ιωνικός κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 1-1 στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League, με όλη την ομάδα της Νίκαιας να αφιερώνει αυτό το αποτέλεσμα στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ουκρανός περνάει δύσκολες στιγμές με την πατρίδα του να ζει τις τελευταίες τέσσερις μέρες την κόλαση του πολέμου, μετά την εισβολή της Ρωσίας και οι συμπαίκτες του έπαιξαν και για αυτόν απόψε, όπως αποδείχτηκε

και από τον τρόπο που πανηγύρισαν μαζί του, κρατώντας τη σημαία της χώρας του όλοι μαζί!

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ισοφάρισης ο Τσιγκρίνσκι σήκωσε και την μπλούζα του, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και δη στη Ρωσία, με τον διαιτητή Διαμαντόπουλο να διαπιστώνει πως ήταν γραμμένο στη μητρική γλώσσα του παίκτη και να μην του δείχνει κίτρινη κάρτα.

Ο ρεπόρτερ των καναλιών Novasports, Ευγένης Δαδαλιάρας, έμαθε τι ακριβώς έγραψε ο πολύπειρος στόπερ του Ιωνικού και ποιον είχε αποδέκτη το σημείωμά του.

«Για έναν κακό άνθρωπο, που κάνει κακό στην πατρίδα μου», σημείωσε κάτω από τη φανέλα του ο Ουκρανός, «φωτογραφίζοντας» δίχως να αναφέρει κάποιο όνομα, με ποιον τα… έχει!

Keywords
Τυχαία Θέματα