Τσιάρτας, Ισις, Φραντζέσκος, Παπαδάκης

"Ο Γκέραρντ έδωσε τα πάντα στο κρητικό ποδόσφαιρο" είπε ο Βασίλης Τσιάρτας, ενώ δηλώσεις έκαναν ο Ισις που ταξίδεψε από την άλλη άκρη του κόσμου, ο Κώστας Φραντζέσκος, αλλά και ο υιός του "Μίστερ", Μανώλης Παπαδάκης.

Βασίλης Τσιάρτας:
"Ήρθαμε να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που έδωσε τα πάντα για το κρητικό ποδόσφαιρο. Η μακροβιότητά του μαζί με εκείνη του Μπάγεβιτς εκείνης της εποχής έχουν εξαφανιστεί. Το Γεντί Κουλέ ήταν η δυσκολότερη έδρα τότε, ακόμα και όσοι παίκτες έρχονταν προς το τέλος της καριέρας τους έδιναν το 100%, είναι μία σημαντική εκδήλωση και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ σήμερα.
Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε".

Κώστας Φραντζέσκος:
"Είναι ωραία συναισθήματα. Βρεθήκαμε αρκετές γενιές μαζί. Εύχομαι να το χαρεί ο κόσμος έξω, αξίζει για έναν άνθρωπο που μας ένωσε"

Αλεχάντρο Ίσις:
"Αμέσως είπα ναι. Πρέπει να τιμήσουμε αυτό τον άνθρωπο που έκανε τόσα για την ομάδα. Όλα αυτά είναι φανταστικά. Ήταν ωραίες αυτές οι εποχές. Όλα τα χρόνια εδώ ήταν φανταστικά, όλοι μιλούσαν για τον ΟΦΗ και αυτό είναι σπουδαίο για εμάς. Τα πέντε χρόνια που ήμουν εδώ πέρασα εκπληκτικά, η ομάδα πήγε πολύ καλά. Ο Βέρα ήταν για το γκολ εγώ έκοβα".

Μανώλης Παπαδάκης:
"Να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ηλία. Δεν σας κρίβω πως υπήρχε αγωνία για όλο αυτό. Ό,τι και να πω είναι απίστευτο, είναι μαγικό. είχαμε λίγο πίεση και αγωνία για αν πάνε όλα καλά, να το ευχαριστηθεί και ο Ευγένιος και να εισπράξει όλη την αγάπη που του αξίζει. Θα γίνει και ενός λεπτού σιγή για τα θύματα, αυτά είναι τα άσχημα που συμβαίνουν στη ζωή. Όταν βλέπετε τον Ίσις και τον Βέρα να έρχονται από τη Χιλή και πόσοι ακόμα που δεν μπόρεσαν να έρθουν βλέπετε πόσοι αγαπούν αυτό τον άνθρωπο"
Keywords
Τυχαία Θέματα