" Συμβολική η παρουσία Αλαφούζου στο Δ.Σ. "

Αν και στην πρώτη Γενική Συνέλευση, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είχε κάποιο εκπρόσωπο, στην Επαναληπτική της 20ης Νοεμβρίου ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Η παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου και στο νέο Δ.Σ. προκαλεί έκπληξη, ωστόσο άνθρωποι του Παναθηναϊκού έλεγαν ότι ήταν μια "συμβολική κίνηση", ενώ ο ίδιος έκανε δεκτή την πρόταση που έγινε
από αρκετά μέλη της Γενικής Συνέλευσης Μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα ...επιστροφής του Γιάννη Αλαφούζου στα διοικητικά δρώμενα, ούτε διάθεση οικονομικής βοήθειας προς τον σύλλογο, πέρα από το ποσό (20 εκ. ευρώ) που έχει δεσμευτεί να καλύψει. Πάντως το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο, μεταφράζεται και σαν ένα μήνυμα προς τους πιστωτές (ότι υπάρχει δηλαδή ακόμα ιδιοκτήτης στην ΠΑΕ).

Αναφορικά με το νέο Δ.Σ, το επταμελές σχήμα ενδεχομένως να γίνει μεγαλύτερο το επόμενο διάστημα, καθώς ο Βασίλης Κωνσταντίνου βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες σε συζητήσεις με κάποια πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στο διοικητικό σχήμα του Τριφυλλιού.
Keywords
Τυχαία Θέματα