Τσέλσι: Ο φύλακας άγγελος Μεντί

Τσέλσι: Ο φύλακας άγγελος ΜεντίiprintezΣάβ, 11/07/2020 - 14:08

Ήταν βασικός τερματοφύλακας της Ρενς για 80 ματς από το 2016 και για τρεις σεζόν, στη θέση του βασικού Ζοάν Καρασό, άλλωστε στην αρχή μέτρησε τρία ματς με μηδέν παθητικό στα επτά πρώτα και μετά καθιερώθηκε, σε δυο διαφορετικές κατηγορίες (στη Λιγκ2 πανηγύρισε άνοδο το 2018 στη Λιγκ1). Σταθερή αξία από μικρός.

Η Ρεν τον πήρε στη Βρετάνη για βασικό τερματοφύλακα και είχε 25 συμμετοχές στο περυσινό ημιτελές λόγω κορωνοϊού πρωτάθλημα που κατέληξε με εισιτήριο Τσάμπιονς Λιγκ για την παρέα του Ζουλιέν Στεφάν. Βγήκε

Τσάμπιονς Λιγκ και έφυγε για άλλες πολιτείες.

Την Τετάρτη στο Λονδίνο, η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ υποδέχθηκε τη Ρεν. Ο τερματοφύλακας Εντουάρ Μεντί δεν ήταν στη γαλλική ομάδα, αλλά βασικός στην υπεράσπιση της εστίας των Άγγλων! Μεταγραφή στο Λονδίνο.

Ήταν η μεταγραφή του καλοκαιριού που δεν συγκίνησε τους οπαδούς της Τσέλσι, όσο ο Χάβερτζ, ο Τιάγκο Σίλβα, ο Ζιγιές ή ο Βέρνερ. Η μεταγραφή η πιο αθόρυβη και η πιο αποτελεσματική.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος Εντουάρ Μεντί αποκτήθηκε από τη Ρεν για να κρατάει ανέπαφη την εστία της Τσέλσι και το έκανε και απέναντι στην παλιά του ομάδα. Όπως και στα προηγούμενα επτά ματς, σε έξι περιπτώσεις! Απίθανη εκκίνηση.

Έξι ματς μηδέν παθητικό στα επτά πρώτα! Είναι η πρώτη φορά από το 2010 που η Τσέλσι μετράει τουλάχιστον πέντε ματς με μηδέν στην άμυνα. Ρεκόρ δεκαετίας. Ποιος να το έλεγε το καλοκαίρι.

Στα παιχνίδια με Κρίσταλ Πάλας, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κράσνονταρ, Μπέρνλι και Ρεν ο Μεντί υπογράφει την αντεπίθεση της Τσέλσι εντός (3-3-1 με 9 γκολ παθητικό σε 7 ματς στο πρωτάθλημα) και εκτός αγγλικών συνόρων (2-1-0 με μηδέν παθητικό στο Τσάμπιονς Λιγκ). 

Και κάπως έτσι, ο Λάμπαρντ δικαιώνεται από το πουθενά. Και κάπως έτσι η Τσέλσι αντεπιτίθεται. Από τον τερματοφύλακα...

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ The Experts Off Off iprintez Off Off ΑΓΓΛΙΑ Και κάπως έτσι, ο Λάμπαρντ δικαιώνεται από το πουθενά. Και κάπως έτσι η Τσέλσι αντεπιτίθεται. Από τον τερματοφύλακα... Article publish on Σάβ, 11/07/2020 - 14:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα