Τσέλσι: Η επιτυχία και η εκκρεμότητα

Τσέλσι: Η επιτυχία και η εκκρεμότηταastiliadΤρί, 12/08/2020 - 17:23

Μπορεί η ήττα από την Λίβερπουλ την 2η αγωνιστική στο Στάμφορντ Μπριτζ να προκάλεσε τριγμούς και πνεύμα αμφισβήτησης, όμως οι «μπλε» είχαν άμεσα απαντήσεις.
Μετά την ήττα από τους πρωταθλητές στις 20 Σεπτεμβρίου, οι Λονδρέζοι τρέχουν αήττητο σερί 9 αγωνιστικών που τους έχει φέρει σε απόσταση 2 βαθμών από Τότεναμ και Λίβερπουλ που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος στην Premier League.

Οι

παίκτες του Λάμπαρντ έχουν νικήσει στα 4 από τα τελευταία 5 παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και σε αυτό το διάστημα έχουν σημειώσει 12 γκολ δεχόμενοι μόλις 2.
Η Τσέλσι έχει την 2η επίθεση του πρωταθλήματος με 25 γκολ (περισσότερα έχει πετύχει μόνο η Λίβερπουλ) αλλά και την 2η άμυνα μαζί με την Σίτι με 11 παθητικό. Δύο περισσότερα από την Τότεναμ του Μουρίνιο.

Νέοι παίκτες στο ρόστερ όπως ο Ζίγιεχ, ο Τιάγκο Σίλβα, ο Μεντί και ο Βέρνερ βρήκαν γρήγορα ρόλους. Πράγμα όχι εύκολο αφού όλοι τους είναι πρωταγωνιστές στις θέσεις τους.
Ο Λάμπαρντ έχει παρουσιάσει μια ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Το κάνει και στο Champions League όπου βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου της.

Η Τσέλσι οφείλει να βελτιώσει κάτι ακόμα για να πρωταγωνιστήσει στο τέλος. Τα αποτελέσματα των ντέρμπι. Εφέτος δεν έχει νικήσει καμία από τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη 6αδα της βαθμολογίας. Ισοπαλίες εντός έδρας με Τότεναμ και Σαουθάμπτον, ήττα στο Λονδίνο από τη Λίβερπουλ και εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 
 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea - Ποδόσφαιρο Off Off astiliad Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea FC ΑΓΓΛΙΑ Στην αφετηρία της σεζόν αμφισβητήθηκε. Προτού ολοκληρωθεί το μισό της, ο Φρανκ Λάμπαρντ απολαμβάνει τους καρπούς της σοβαρής προσπάθειας και του εξαιρετικού σχεδιασμού του. Article publish on Τρί, 12/08/2020 - 17:23 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα