Ο Μελισσανίδης αποχώρησε, πήραν σειρά οι οπαδοί της ΑΕΚ

Ο Μελισσανίδης αποχώρησε, πήραν σειρά οι οπαδοί της ΑΕΚgvasilioΤρί, 12/08/2020 - 17:19

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, εκεί όπου βρίσκονται αυτή την ώρα οπαδοί της ΑΕΚ.

Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ κράτησε περίπου μία ώρα με τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ να έχει συνομιλία

με τους... πάντες. Ο κύριος Μελισσανίδης συνομίλησε τόσο με τους ποδοσφαιριστές, όσο και με τον Μάσιμο Καρέρα και τον Ίλια Ίβιτς για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του. 

Επίσης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιθεώρησε και την πορεία των έργων στην επέκταση του προπονητικού κέντρου και στη συνέχεια αποχώρησε. 

Την επίσκεψη Μελισσανίδη στα Σπάτα διαδέχθηκε επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΚ, μερίδα των οποίων βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο προκειμένου να εκφράσουν και αυτοί τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της Ένωσης. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, εκεί όπου βρίσκονται αυτή την ώρα οπαδοί της ΑΕΚ. Article publish on Τρί, 12/08/2020 - 17:19 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα