Τσέλσι – Λίβερπουλ 0-0 : Καταραμένο παιχνίδι (hls)

Σαρωτικές αλλαγές ο Κλοπ

Στην πρώτη ενδεκάδα στην μετά Πότερ εποχή, ο προσωρινός κόουτς Μπρούνο Σαλτόρ άλλαξε μόλις δύο πρόσωπα με ηχηρή παρουσία στην ενδεκάδα τον Καντέ στο κέντρο του γηπέδου για πρώτη φορά μετά τα τέλη Αυγούστου.

Ο Γιούργκεν Κλοπ άλλαξε έξι παίκτες στην ενδεκάδα που έχασε με 4-1 από την Μάντσεστερ Σίτι. Άλλαξε τα 3/4 της άμυνας ενώ δεν είχε ούτε τον Σαλάχ στην επίθεση. Βασικός στην ενδεκάδα ο Τσιμίκας.

0-0 αλλά με φάσεις

Με μια ενδεκάδα που πιθανοτατα δεν έχει βρεθεί ποτέ μαζί στο γήπεδο η Λίβερπουλ έκανε αρκετά λάθη στην αρχή του αγώνα αλλά οι Ματίπ, Κονατέ

και Άλισον με τρεις σημαντικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Φέλιξ (4′), Κόβατσιτς (5′) και Χαβερτς (12′).

Η Τσέλσι σκόραρε στο 24ο λεπτό αλλά το γκολ του Τζέιμς δεν μέτρησε σωστά καθώς στην αρχή της φάσης ήταν όφσαϊντ ο Φερνάντες.

Η Λίβερπουλ ισορρόπησε μετά το 35ο λεπτό και έφτιαξε σημαντικές φάσεις στο τέλος του ημιχρόνου. Στην καλύτερη από όλες ο Φοφανά με το κεφάλι έστειλε την μπάλα κόρνερ σε δυνατό σουτ του Φαμπίνιο (45+3).

Κι άλλες χαμένες ευκαιρίες

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με άλλα δύο χαμένα τετ-α-τετ για την Τσέλσι.

Πρώτα ο Κόβατσιτς έστειλε την μπάλα άουτ (47′) και στην συνέχεια ο Χάβερτς σκόραρε με δεύτερη προσπάθεια αλλά με το χέρι μετά την απόκρουση του Άλισον (50′). Στο 77ο λεπτό ο Φέλιξ σούταρε άουτ απο πλεονεκτική θέση.

Το παιχνίδι τελείωσε χωρίς άλλη μεγάλη φάση και η ισοπάλια δεν βοηθάει κανέναν από τους δύο. Παράλληλα πλέον δεν έχει σημειωθεί γκολ στα τελευταία 470 λεπτά που έχουν βρεθεί στο γήπεδο οι δύο ομάδες με τις αναμετρήσεις τους να μοιάζουν καταραμένες ώστε να μην δώσουν γκολ.

Τσέλσι : Κέπα – Φοφανά, Κουλιμπαλί, Κουκουρέγια – Τζέιμς, Φερνάντες, Καντέ (70′ Γκάλαγκερ), Κόβατσιτς, Τσίλγουελ (78′ Μούντρικ) – Φέλιξ (85′ Στέρλινγκ), Χάβερτς

Λίβερπουλ : Άλισον – Γκόμεζ, Ματίπ, Κονατέ, Τσιμίκας (66′ Ρόμπερτσον) – Φαμπίνιο, Χεντερσον, Τζόουνς (79′ Μίλνερ) – Ζότα, Νούνιες (79′ Γκάκπο), Φιρμίνο (65′ Σαλάχ)

Keywords
Τυχαία Θέματα