Ήττα για την Παπαμιχαήλ στην Κολομβία

Η Ελληνίδα αθλήτρια, νούμερο 152 στον κόσμο, αντιμετώπισε την Ιταλίδα που βρίσκεται στην θέση νούμερο 206, με στόχο την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν καλά, όπως θα φιλοδοξούσε η 30χρονη.

Η Παπαμιχαήλ, είδε την Μπρανκάτσο να της σπάει το σερβίς με το καλημέρα στο ματς, ωστόσο κατάφερε να δώσει την ίδια απάντηση αμέσως μετά για να ισοφαρίσει σε 1-1. Δεν κατάφερε όμως να «χτίσει» επάνω σε αυτό με αποτέλεσμα τα λάθη που έκανε να δώσουν την ευκαιρία για νέο μπρέικ στην Ιταλίδα που έκανε το 2-1. Μάλιστα, η 22χρονη, αφού

κράτησε το σερβίς της, εκμεταλλεύτηκε όσα λάθη έκανε η Παπαμιχαήλ, για να ανεβάσει την διαφορά με νέο μπρέικ για το 4-1.

Η Ελληνίδα, πάλεψε και πίεσε κάνοντας το 4-2 σπάζοντας το σερβίς της Ιταλίας, όμως για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσε να κρατήσει το σερβίς της για να έρθει νέο μπρέικ για το 5-2! Το νούμερο 206 στον κόσμο, μετά από 34 λεπτά έγραψε το 1-0 με 6-2 σετ.

Η Παπαμιχαήλ ήθελε να ψάξει για την ισοφάρισε στο δεύτερο σετ, όμως η Μπρανκάτσο, χωρίς να πιεστεί μετά τα λάθη της Ελληνίδας, έκανε το μπρέικ για το 1-0. Ένα ακόμη μπρέικ για το 4-1 έκανε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα για την 30χρονη Ελληνίδα η οποία προσπάθησε αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-0 σετ 6-2, 6-2 μετά από μια ώρα και 24 λεπτά.

Η Μπρανκάτσο είχε 7 διπλά σφάλματα, ποσοστό στους κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς 69% ενώ η Ελληνίδα, μόλις 41% αλλά κανένα διπλό σφάλμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα