Τσέλσι – Λιντς 3-1 : Στην κορυφή με... καρδιοχτύπια! (HL)

Τσέλσι – Λιντς 3-1 : Στην κορυφή με... καρδιοχτύπια! (HL)antaloΚυρ, 12/06/2020 - 00:14

Ήταν το πρώτο φετινό παιχνίδι με φιλάθλους – λίγους έστω – στο γήπεδό της αλλά σίγουρα δεν πρέπει να έφταιγε το όποιο… «τρακ» της Τσέλσι ώστε να δυσκολευτεί να καταβάλει τις αντιστάσεις της Λιντς!
Μην σας μπερδεύει το τελικο 3-1, όπως διαμορφώθηκε από το γκολ του Πούλισιτς στις καθυστερήσεις! Μέχρι εκείνο το σημείο η ρευστότητα του ματς, παρά την εδαφική υπεροχή της ομάδα του Λάμπαρτ, ήταν υπαρκτή εξαιτίας και της

ανταγωνιστικής συμπεριφορά των «παγωνιών»!
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με θράσος στο ματς παίρνοντας προβάδισμα με το γκολ του Ράμφορντ στο 4’.
Η Τσέλσι κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γάλλο Ζιρού στο 27ο και γενικά στο πρώτο μέρος δεν είχε και τόσα περισσότερα να «πει», αγωνιστικά, απέναντι στο συγκρότημα του Μπιέλσα!
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λονδίνου πήρε προβάδισμα με γκολ του Ζουμά (61') σε ένα ματς «ανοιχτό» καθώς η Λιντς δεν είχε διάθεση να παίξει παθητικά.
Πιο επικίνδυνοι οι γηπεδούχοι στη συνέχεια όμως το γκολ της ανακούφισης ήρθε στο 92' από τον Αμερικανό επιθετικό. 

 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea - Ποδόσφαιρο Leeds United - Ποδόσφαιρο Off Off antalo Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea FC ΑΓΓΛΙΑ Με γκολ των Ζιρού (27'), Ζουμά "61') και Πούλισιτς (92') η Τσέλσι νίκησε την ανταγωνιστική Λιντς η οποία προηγήθηκε στο 4' με τον Ράμφορντ και βρέθηκε στην κορυφή της Premier League Article publish on Κυρ, 12/06/2020 - 00:14 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα