Τσάβι: «Θα ήθελα να παίξω στο ντέρμπι»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα δήλωσε πως αν μπορούσε θα άλλαζε θέση με κάποιον από τους παίκτες του, ώστε να μπορέσει να παίξει. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως περιμένει ένα δύσκολο ματς και πως πλέον υποφέρει περισσότερο ως προπονητής, συγκριτικά με τον καιρό που αγωνίζονταν ως παίκτης.

Αρχικά, ο Τσάβι δήλωσε: «Βλέπω τη Ρεάλ όπως πάντα, ως έναν πολύ δυνατό αντίπαλο από όλες τις πλευρές. Έχουν παίκτες στις πτέρυγες που κάνουν τη διαφορά και μια πολύ δυνατή μεσαία γραμμή. Μα πάνω απ’ όλα έχει πολύ ισχυρό και ανταγωνιστικό γονίδιο σε τελικούς και πρέπει να το ισορροπήσουμε

για να κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ. Ο ψυχολογικός τομέας είναι καθοριστικός και σ’ αυτόν η Ρεάλ έχει το πλεονέκτημα γιατί διαθέτει πολύ πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε πολλούς τελικούς. Εμείς έχουμε αρκετούς που δεν έχουν κερδίσει ακόμα τίτλους με την Μπαρτσελόνα. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για εκείνους και το θέλουμε πολύ».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των Καταλανών συμπλήρωσε: «Θα άλλαζα θέση με κάποιον παίκτη μου, ακόμα και με αυτούς στον πάγκο. Όταν ήμουν παιδί σκεφτόμουν συνεχώς πως ήθελα να παίξω στον τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Παίζουμε για τον κόσμο, για να νιώθουμε καλά και σημαντικοί. Έχω πάρα πολύ υψηλό κίνητρο. Ως προπονητής βέβαια είναι κρίμα γιατί πολλές φορές δεν εξαρτώνται από μένα τα πράγματα. Υποφέρεις περισσότερο ως προπονητής».

Keywords
Τυχαία Θέματα