Τσάβι: “Πρέπει να παλέψουμε για τον τίτλο, είμαι αισιόδοξος”

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Τσάβι σχολίασε την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Έλτσε (18/12, 19:30, Novasports Prime) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής για το ισπανικό πρωτάθλημα. Παράλληλα ο τεχνικός των “μπαλουγκράνα” είναι αισιόδοξος και οι Καταλανοί έχουν βλέψεις για το πρωτάθλημα.

“Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε το σύνολο να κατακτήσουμε τίτλους. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να κατακτήσουμε τη La Liga. Πρέπει να παλέψουμε για

τον τίτλο. Είμαι αισιόδοξος, αλλά και ρεαλιστής επίσης. Αξιολογούμε όλες τις πιθανότητες. Όταν μιλάμε για την ενδυνάμωση της ομάδας, θα πρέπει να σκεφτόμαστε και την πιθανότητα να υπάρξουν έξοδοι. Αλλά τώρα δεν είναι το κύριο θέμα. Μας απασχολεί η Έλτσε και η Σεβίλλη. Δεν μπορούμε να αφήσουμε άλλους πόντους” ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τη μετακίνηση του Χάαλαντ στη Μπαρτσελόνα:

“Αυτή την στιγμή έχουμε οικονομικές δυσκολίες. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και δεν θα είναι εύκολο να προχωρήσουμε στην ενδυνάμωση της ομάδας. Υπάρχει ένα πρόβλημα με τους μισθούς και τα όρια. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Χάαλαντ, όλοι θα ενδιαφέρονται”.

Keywords
Τυχαία Θέματα