Κύπελλο Ιταλίας: Τρομερό παιχνίδι στο “Αρτέμιο Φράνκι”

Ενα εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στο “Αρτέμιο Φράνκι”. Στη Φλωρεντία, η Φιορεντίνα υποδέχτηκε την Αταλάντα στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι δύο μονομάχοι χάρισαν ένα υπέροχο ματς. Μόλις στο 36’ είχανε μπει 4 γκολ και το σκορ ήταν 2-2.
Η Αταλάντα έκανε το 0-1 στο 16’ με τον Γκόμες. Ο Αργεντινός πήρε την πάσα από τον Ιλισιτς και μόνος του απέναντι στον Λαφόν, τον τερματοφύλακα της Φιορεντίνα δεν αστόχησε.

Πολύ γρήγορα, μέσα σε δύο λεπτά, στο 18’, η
Αταλάντα έκανε και το 0-2. Δημιουργός ήταν πάλι ο Ιλισιτς με σκόρερ αυτή τη φορά τον Πάσαλιτς.
Η Φιορεντίνα ήταν αναγκασμένη να κυνηγήσει, έδειξε πείσμα και μπήκε στο παιχνίδι. Στο 33’ ο Κιέζα έκανε το 1-2 και στο 36’ ο Μπενάσι έκανε το 2-2.

Οι“Βιόλα” πλήρωσαν (επί της ουσίας) με το ίδιο "νόμισμα" την Αταλάντα, με δύο γκολ δηλαδή το ένα κοντά στο άλλο. Το 2-2 ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Στο β’ μέρος ήταν πάλι η Αταλάντα αυτή που πήρε προβάδισμα. Στο 58’ ο Ολλανδός, ο Μάρτεν Ντε Ρόουν με ένα εκπληκτικό σουτ έκανε το 2-3 για να έρθει η ισοφάριση από τον Μουριέλ στο 79’, με τον Κολομβιανό να κάνει το 3-3 που ήταν και το τελικό σκορ και δίνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στο δεύτερο παιχνίδι που θα έχει και το ένα εισιτήριο για τον τελικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα