Τρόμαξαν με Γκάλο

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και τον επαναπατρισμό τους από την Πολωνία, όπου και πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Έλληνας τεχνικός λαχτάρησε καθώς είδε τον Ροντρίγκο Γκάλο να υποβάλλεται σε θεραπεία στον δεξιό αχίλλειο τένοντα, χωρίς ωστόσο το πρόβλημα του πλάγιου μπακ να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.. Οι Χρήστος Αλμπάνης και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα ενώ ο Έρικ Μοράν έκανε θεραπεία και
ατομικό. Υπενθυμίζεται πως οι τρεις τους αποκόμισαν προβλήματα στην Πολωνία. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Τετάρτης έχει οριστεί για τις 7 το απόγευμα.

Οι άνθρωποι της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τους ρυθμούς που κινείται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Μετά και τη σημερινή μέρα, ο αριθμός τους έχει πλησιάσει τις 9.000 κάρτες. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως στο τέλος της διάθεσής τους, τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2018/19 θα ξεπεράσουν τα 15.000.

Εν τω μεταξύ, γενέθλια έχει σήμερα ο Πάρης Μπάμπης και η ΠΑΕ ΑΕΚ έσπευσε να ευχηθεί στον νεαρό άσο. "Τα 19 χρόνια του κλείνει σήμερα ο Πάρης Μπάμπης, ένα από τα νέα και ελπιδοφόρα παιδιά της ομάδας της ΑΕΚ. Ευχές από όλη την ενωσίτικη οικογένεια για τα γενέθλιά του αλλά και για γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα", αναφέρει η σχετική ανάρτηση στα Social Media.
Keywords
Τυχαία Θέματα