Η FIFA ανακοίνωσε νέο σύμβουλο στην ΕΠΟ

Ο Τσέχος Πετρ Φούσεκ αναλαμβάνει χρέη "υπερσυμβούλου" στην ΕΠΟ, όπως ανακοίνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Ο πρώην Γ.Γ. της Τσέχικης Ομοσπονδίας και στέλεχος της FIFA, θα βοηθά τον πρόεδρο, τον γενικό γραμματέα και τη διοίκηση της ΕΠΟ στο οργανωτικό και εκτελεστικό κομμάτι.

Η ανακοίνωση της FIFA
αναφέρει:

" Μετά από απόφαση που έλαβε η επιτροπή των σωματείων μελών της FIFA στις 23 Απριλίου 2018, η FIFA σήμερα μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει διοριστεί ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας στη διοίκηση ποδοσφαιρικών συλλόγων για να επεξεργαστεί ένα στρατηγικό σχέδιο με μετρήσιμους στόχους που αποσκοπούν στη βελτίωση της δομής και λειτουργίας της ΕΠΟ για τουλάχιστον 12 μήνες από τις 16 Ιουλίου 2018.

Μετά από διαβούλευση με την ΟΥΕΦΑ, η FIFA όρισε τον κ. Fousek, πρώην γενικό γραμματέα της Τσεχικής Π.Ο. τρέχοντα εκπαιδευτή της FIFA και αντιπρόεδρο της UEFA Futsal.

Ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας θα έχει την εντολή να επικουρεί τον πρόεδρο, τον γενικό γραμματέα και την ανώτερη διοίκηση του ΕΤΠ, προκειμένου να εξασφαλίσει καλύτερη διοικητική και επιχειρησιακή διακυβέρνηση εντός της δομής του ΕΠΟ με σημαντικές συνεισφορές, όπως η παροχή κατευθύνσεων, η διενέργεια και ο συντονισμός των καθημερινών εργασιών, με στόχο την επίτευξη σαφώς καθορισμένων στόχων εντός καθορισμένης χρονικής περιόδου.

Ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας θα παράσχει στην FIFA και την UEFA μηνιαίες εκθέσεις προόδου και ενημερώσεις σχετικά με την παροχή και την παράδοση των υπηρεσιών".
Keywords
Τυχαία Θέματα