Τρία χρόνια ban σε παίκτες του Playerunknown's Battlegrounds

Συμβαίνουν και αυτά.

Τέσσερις παίκτες του Playerunknown's Battlegrounds δέχθηκαν ban από το National PUBG League, για cheating.

Όπως αναφέρει το Dotesports, οι τρεις παίκτες αυτοί είναι οι Christian “Cuhris” Narvaez, Liam “Liammm” Tran, Tyler “DevowR” Sti και Mark “Tefl0n” Formaro. Οι εν λόγω κύριοι λοιπόν φαίνεται να προκρίθηκαν στο NPL

preseason χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα και γι'αυτό έγιναν ban για τρία ολόκληρα χρόνια.

Η PUBG Corp. εξέτασε το γεγονός στις 19 Δεκεμβρίου και κάπως έτσι, οι τέσσερις παίκτες δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σε κανένα τουρνουά της εταιρείας μέχρι το 2022. Δυστυχώς, μαζί τους την πλήρωσαν και οι ομάδες τους, Reapers, Totality, Death Row, και Almost, ενώ την θέση τους θα πάρουν οι επόμενες τέσσερις ομάδες.

Competitive Ruling: Multiple Players

Christian “Cuhris” Narvaez
Liam “Liammm” Tran
Tyler “DevowR” Sti
Mark “Tefl0n” Formaro pic.twitter.com/qqPFBy05Yy

— PUBG Esports (@PUBGEsports) December 31, 2018

Όπως ανέφερε και ένας αντιπρόσωπος της PUBG Corp: "Από εδώ και στο εξής, όσοι πιάνονται να χρησιμοποιούνται προγράμματα αντίθετα με τους κανόνες της διοργάνωσης, θα δέχεται ban το λιγότερο 3 χρόνια, ενώ η ποινή μπορεί να γίνει και μόνιμη".

Το NPL preseason θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιανουαρίου, με τις 16 καλύτερες ομάδες να προχωρούν στην επόμενη φάση, που θα ξεκινήσει κάποια στιγμή ανάμεσα στα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Μαρτίου.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΜιλιούνια τα downloads του PUBG MobileΚαινούργιος χάρτης για το PUBGΤο PUBG μοιράζει χριστουγεννιάτικα δώρα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα