Live-action μεταφορές αποκτούν τα "Child of Light" και "Werewolves Within" της Ubisoft

Ποιος χάρηκε;

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι τα "Child of Light" και "Werewolves Within" θα αποκτήσουν live-action τηλεοπτική και κινηματογραφική μεταφορά, αντίστοιχα.

Τα δύο projects είναι μέρος του Women's Film and Television Fellowship της Ubisoft, ένα πρόγραμμα το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προωθηθούν οι γυναίκες στον καλλιτεχνικό κόσμο. Γι'αυτόν τον λόγο η εταιρεία

διάλεξε την Tasha Huo για να γράψει το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου του "Child of Light" και την Mishna Wolff για να γράψει το σενάριο της ταινίας "Werwolves Within".

"Το πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί για να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στις γυναικείες φωνές της τηλεοπτικής και κινηματογραφικής βιομηχανίας να αναδυθούν", είπε η Διευθύντρια Ανάπτυξης Ταινιών, Margaret Boykin.

Η Διευθύντρια Ανάπτυξης Τηλεοπτικών Σειρών, Danielle Kreinik, πρόσθεσε ότι τους "εντυπωσίασαν" τα οράματα των Wolff και Huo. Οι δύο συγγραφείς έχουν έξι μήνες για να εξερευνήσουν τη βιβλιοθήκη της Ubisoft και να αναπτύξουν τις ιδέες τους υπό την καθοδήγηση των Boykin και Kreinik, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το Variety, οι Wolff και Huo παρουσίασαν τις ιδέες τους στο Ubisoft Motion Pictures στο τέλος του προγράμματος. Για την Huo, η επιλογή ήταν εύκολη. Είπε ότι ήταν fan του "Child of Light" και σκεφτόταν την τηλεοπτική του μεταφορά πολύ πριν την δημιουργία του προγράμματος.

"Μας αρέσει που το παιχνίδι επικεντρώνεται στην Aurora που βρίσκει δύναμη", είπε η Huo. "Μου αρέσουν τα βίντεο παιχνίδια και είμαι παθιασμένη μαζί τους, αλλά θέλω οι άνθρωποι που δεν έχουν ξανακούσει για τα παιχνίδια να το ερωτευτούν το ίδιο".

Η Huo περιέγραψε το "Child of Light" ως ένα "παραμύθι που μπορείς να παίξεις με μια δυνατή γυναίκα ηρωίδα". Η Ubisoft της έδωσε το πράσινο φως, γιατί εντυπωσιάστηκε από την ικανότητά της να χρησιμοποιεί τους χαρακτήρες για να πουν την ιστορία που είχε στον νου της.

Όσων αφορά την Wolff, η επιλογή της για την κινηματογραφική μεταφορά του "Werewolves Within" εξέπληξε τους πάντες, ακόμα και την ίδια. Στην αρχή ήθελε να δημιουργήσει την μεταφορά κάποιου άλλου παιχνιδιού. Αλλά, αυτό που την τράβηξε στο "Werewolves Within" ήταν η ερευνητική και παραπλανητική πλευρά του. Στο παιχνίδι, οι παίκτες πρέπει είτε να μαντέψουν ποιος είναι λυκάνθρωπος είτε να προσποιηθούν ότι είναι λυκάνθρωποι.

"Συνέχιζε να εμφανίζεται στο κεφάλι μου", είπε η Wolff. "Απαιτούσε να πω την ιστορία". Η μεταφορά της θα είναι μια κωμωδία τρόμου, η οποία θα λαμβάνει χώρα σε μια μικρή πόλη. Οι κάτοικοι της πόλης θα αναλαμβάνουν δράση για να ξεσκεπάσουν το μυστήριο. Η ιδέα αυτή εντυπωσίασε την Boykin.

Διαβάστε το review μας για το "Child of Light" και πείτε μας στα σχόλια τη γνώμη σας όσων αφορά τις live-action μεταφορές των παιχνιδιών.

IGN Greece Fan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα Τα καλύτερα κοστούμια των celebrities για το Χάλοουιν του 2018 Να ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι αστέρες της τηλεόρασης για το 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα