Τρεις νίκες ακόμη για την Γιουβέντους

Χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο... χωρίς Ντιμπάλα... χωρίς Μάντζουκιτς... χωρίς πρόβλημα! Η Γιουβέντους νίκησε την Κάλιαρι 2-0 με γκολ από Μπονούτσι και Κεν και πλέον είναι τρεις νίκες μακριά από την κατάκτηση του τίτλου!

Δημιουργικό πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες. Φάσεις ελάχιστες. Η Γιουβέντους εκμεταλλεύτηκε μια από τις πολλές στατικές φάσεις που κέρδισε και με κεφαλιά του Μπονούτσι σκόραρε στο 22ο λεπτό!

Για τον στόπερ της Γιουβέντους
ήταν το τρίτο γκολ φέτος στο ματς νούμερο 250 στο πρωτάθλημα με την φανέλα της Γιουβέντους.

Με εξαίρεση την φάση του Ζοάο Πέντρο για τους γηπεδούχους στο 39ο λεπτό δεν έγινε κάτι άλλο στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έληξε 0-1.

Η Γιουβέντους είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο! Ο νεαρός φορ Κεν έχασε δυο τετ-α-τετ καθώς νικήθηκε από τον Κράνιο αλλά τελικά σφράγισε τη νίκη της πρωταθλήτριας στο 85ο λεπτό με κοντινό πλασέ.

Οι γηπεδούχοι παρά την προσπάθεια τους να πιέσουν δεν έφτιαξαν φάσεις και ηττήθηκαν με 2-0 από την Γιουβέντους

ΚΑΛΙΑΡΙ : Κράνιο - Σέρνα, Τσεπιτέλι, Πιζακάνε, Λυκογιάννης - Τσιγκαρίνι, Φαραγκό (76' Παντοΐν), Ιονίτσα (68' Μπίρσα), Μπαρέλα - Ζοάο Πέντρο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ : Σέζνι - Κάσερες (62' Μπετανκούρ), Μπονούτσι, Κιελίνι - Ντε Σίλιο, Πιάνιτς, Σάντρο, Ματουιντί, Τσαν - Μπερναρντέσκι, Κεν
Keywords
Τυχαία Θέματα