Τρεις νέες ταινίες Star Wars έρχονται μετά από διάλειμμα τριών χρόνων

Ξεκινώντας το 2022.

Μετά το τέλος του Skywalker Saga, η Disney θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα μέχρι τις επόμενες τρεις ταινίες της, που θα αρχίσουν να κυκλοφορούν το 2022.

Η Disney ανακοίνωσε ότι κάθε νέα ταινία θα κυκλοφορήσει πριν το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων ξεκινώντας από το 2022 και με κενά μεταξύ τους. Οι ανακοινωμένες ημερομηνίες τους για ΗΠΑ έχουν ως εξής: 16 Δεκεμβρίου 2022, 20 Δεκεμβρίου 2024 και 18 Δεκεμβρίου 2026. Αυτές οι ταινίες δεν θα ανοίγουν στο saga των Skywalker, που θα τελειώσει φέτος τον Δεκέμβριο με το "Star Wars: Rise of Skywalker".

Δεν γνωρίζουμε τι θα είναι οι νέες ταινίες, αλλά είναι πιθανό να αφορούν είτε την νέα τριλογία από τους δημιουργούς του "Game of Thrones", D.B. Weiss και David Benioff, που φήμες θέλουν να διαδραματίζεται στην εποχή της Old Republic, είτε η νέα τριλογία του σκηνοθέτη του "The Last Jedi", Rian Johnson, στην οποία σύμφωνα με την τελευταία του ενημέρωση τον Φεβρουάριο συνεχίζει να δουλεύει.

Η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, επιβεβαίωσε τον Απρίλιο ότι οι Weiss, Benioff και Johnson, εμπλέκονται στον σχεδιασμό του μέλλοντος του "Star Wars". Το διάλειμμα τριών χρόνων που παρατηρούμε από το "Rise of Skywalker" μέχρι το 2022 ήταν αναμενόμενο, καθώς ο CEO της Disney, Bob Iger, το είχε αναφέρει τον Απρίλιο.

Μέσω της ανακοίνωσης του προγράμματος κυκλοφοριών της Disney, μάθαμε ότι θα υπάρξει καθυστέρηση για τα sequels του "Avatar" και το "The New Mutants", ενώ αποκαλύφθηκαν οκτώ άτιτλες ταινίες για την Marvel.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Hamill, Ford και Lucas θυμούνται τον Peter Mayhew Υπό ανάπτυξη κάτι για Knights of the Old Republic στην Lucasfilm Νέες πληροφορίες από βιβλία και κόμικς στο Star Wars Celebration 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα