Τρεις νέες σειρές επιστημονικής φαντασίας ανακοίνωσε το Netflix

Χωρίς ημερομηνίες κυκλοφορίας ακόμα.

Το Netflix ανακοίνωσε τρεις νέες σειρές: τα "October Faction", "The I-Land" και "Warrior Nun".

Το "October Faction" βασίζεται στο κόμικ της IDW από τους Steve Niles και Damien Worm. Ακολουθεί διάφορους κυνηγούς τεράτων που γυρνούν στην πόλη που γεννήθηκαν, την Νέα Υόρκη, με κρυφές όμως ταυτότητες ως μέλη μιας μυστικής οργάνωσης.

Η σεζόν θα έχει 10 επεισόδια με τον Damian Kindler

(Krypton) ως showrunner και εκτελεστικό παραγωγό. Μερικοί από τους σκηνοθέτες της σειρά θα είναι οι Megan Follows, Mina Shum, David Frazee.

To "I-Land" είναι μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστές τους Natalie Martines, Kate Bosworth και Alex Pettyfer. Στη σειρά, 10 άτομα ξυπνάνε σε ένα επικίνδυνο νησί χωρίς αναμνήσεις και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ακραίες ψυχολογικές και σωματικές προκλήσεις, που θα βρουν στον δρόμο τους ή να πεθάνουν προσπαθώντας.

Η σειρά θα έχει επτά επεισόδια και στους συντελεστές του βρίσκονται οι Neil LaBute, Jonathan Scarfe και Lucy Teitler.

To "Warrior Nun" βασίζεται στο manga "Warrior Nun Areala" του Ben Dunn. Ακολουθεί μια 19χρονη κοπέλα που ξυπνάει σε ένα νεκροτομείο με ένα τεχνούργημα ενσωματωμένο στην πλάτη της. Τώρα ως μέλος μια αρχαίας οργάνωσης, θα πρέπει να πολεμήσει δαίμονες, ενώ παράδεισος και κόλαση προσπαθούν να την χειραγωγήσουν.

Η σειρά θα έχει 10 επεισόδια και την ηγεσία της έχει αναλάβει ο Simon Barry.

Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για καμία από αυτές.

IGN Greece Netflix Spotlight: Οκτώβριος 2018 [Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό Netflix Το "Diablo" έρχεται στο Netflix ως σειρά κινουμένων σχεδίων

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα