Ο Elton John του "Rocketman" είναι εδώ με την πρώτη του εμφάνιση

Και με ημερομηνία πρεμιέρας.

Μία νέα φωτογραφία του Elton John, δηλαδή του Taron Egerton ως Elton John, κυκλοφόρησε και είναι αρκετά αντιπροσωπευτική για την βιογραφική ταινία που πρόκειται να κυκλοφορήσει.

Ο πρωταγωνιστής του "Kingsman", και πλέον του "Rocketman", ντυμένος με ένα χαρακτηριστικό χρυσό jacket, παπούτσια με χρυσά

φτερά και τα γυαλιά σύμβολο του διάσημου τραγουδιστή και συνθέτη, χαλαρώνει στον καναπέ ενός ιδιωτικού αεροπλάνου. Δεν θα μπορούσε να γίνει περισσότερο Elton John για αυτή τη φωτογραφία.

Φωτογραφία μέσω της Paramount Pictures.

Το "Rocketman" ακολουθεί τον John στην πορεία του μέσω της Βασιλικής Ακαδημίας της Μουσικής (Royal Academy of Music) και της εμβληματικής του καριέρας στη μουσική σκηνή των δεκαετιών του '70 και του '80, μαζί και την εξάρτηση του από ναρκωτικά και αλκοόλ. Ο Egerton έχει αναφερθεί πως θα ζωντανέψει ακόμα και τη μουσική του Elton John για αυτή την ταινία, τόσο ως τραγουδιστής όσο κι ως ηθοποιός.

Τα σκηνοθετικά ηνία κρατά ο Dexter Fletcher του "Eddie the Eagle", που ξαναενώνει τις δυνάμεις του με τον Egerton. Στην παραγωγή της ταινίας βρίσκεται ο ίδιος ο John, μαζί με τον David Furnish και τον σκηνοθέτη του "Kingsman", Matthew Vaughn.

Στο cast μαζί με τον Egerton θα δούμε τους Bryce Dallas Howard, Richard Madden και Jamie Bell. O πρωταγωνιστής βρέθηκε στον ρόλο του John αντικαθιστώντας τον Tom Hardy, ο οποίος προβλεπόταν να αναλάβει τον ρόλο όταν σκηνοθέτης ήταν ακόμα ο Michael Gracey του "The Greatest Showman".

Την κυκλοφορία του trailer περιμένουμε την 1 Οκτωβρίου και την πρεμιέρα της ταινίας στις 31 Μαΐου του 2019.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Fahrenheit 11/9 - Trailer Χριστούγεννα στο Λονδίνο για την Emilia Clarke και τον Henry Golding A Simple Favor - Επίσημο Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα