Τουρκία: Ξύπνησε από την καταστολή ο επιχειρηματίας Αλί Σαμπανσί μετά το ατύχημα στη Λέρο

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας του Τούρκου επιχειρηματία Αλί Σαμπανσί, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε ατύχημα με ταχύπλοο σκάφος στη Λέρο.

Σύμφωνα με την Milliyet, ο Σαμπανσί ξύπνησε από την καταστολή και τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο τα παιδιά του και η μητέρα του, ενώ τον επισκέφθηκε και για λίγο η σύζυγός του, Βουσλάτ Ντογκάν Σαμπανσί, η οποία είχε τραυματιστεί ελαφρότερα.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ,

ο Τούρκος επιχειρηματίας αναμένεται να βγει από την εντατική τη Δευτέρα ή την Τρίτη, όπως αναφέρουν οι γιατροί του.

Μέχρι στιγμής, ο Αλί Σαμπανσί έχει υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, εκ των οποίων η πρώτη στο νοσοκομείο της Λέρου, όπου οι γιατροί έδωσαν τιτάνια μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πως έγινε το ατύχημα


Η οικογένεια Σαμπαντζί, έκανε διακοπές με το γιοτ της ανοιχτά της Λέρου ωστόσο έπεσε στα βράχια με το σκάφος, καθώς πήγαιναν σε εστιατόριο για να φάνε.

Το ατύχημα στη Λέρο και ενώ η οικογένεια πήγαινε σε εστιατόριο να δειπνήσει, προκλήθηκε επειδή το φουσκωτό σκάφος δεν έφερε GPS. Τουρκικό Μέσο αναφέρει ότι “ελληνικές ναυτιλιακές πηγές υποστήριξαν ότι το ζεύγος Σαμπανσί είχε ατύχημα λόγω GPS”.

Παραπλέοντα σκάφη αλλά και το Λιμενικό κινητοποιήθηκαν άμεσα και έσπευσαν στο σημείο, περισυλλέγοντας τους τραυματίες για να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Λέρου.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στη συνέχεια στην Αλικαρνασσό και από εκεί με αεροδιακομιδή στην Κωνσταντινούπολη, με τον Τούρκο επιχειρηματία και πρόεδρο της Pegasus Airlines, να διασωληνώνεται.

Πηγή: THE TOC

Keywords
Τυχαία Θέματα