Τουρίστες στη Λαμία

Έχω την εντύπωση πως οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μάλλον μπερδεύτηκαν με το …ταξιδάκι στη Λαμία. Απόλαυσαν το κάτασπρο -από τον χιονιά - τοπίο, έπαιξαν και χιονοπόλεμο πριν από το παιχνίδι, έβγαλαν τις selfies με φόντο το χιονισμένο γήπεδο, ανέβασαν χαμογελαστοί τα stories στο instagram και όταν τελικά αποφασίστηκε από τον διαιτητή να γίνει το παιχνίδι,
απλά ξέχασαν να …παίξουν.

Περισσότερο με … τουρίστες, παρά με ποδοσφαιριστές έμοιαζαν οι Πράσινοι στη Λαμία και η ντροπιαστική ήττα – μισός αποκλεισμός από την τοπική ομάδα θα μείνει σαν μια από τις πιο «μαύρες σελίδες» στην ιστορία του Τριφυλλιού στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αντιλαμβάνομαι ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες και για τις δύο ομάδες. Καταλαβαίνω πως ήταν σχεδόν …απίθανο να παιχτεί ποδόσφαιρο στο χιονισμένο γήπεδο και ότι πιθανότατα …σοκαρίστηκαν οι προπονητές και οι παίκτες όταν ο Αρετόπουλος ανακοίνωσε ότι θα γίνει κανονικά το ματς. Όμως δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για την απογοητευτική εικόνα του Παναθηναϊκού στη Λαμία και ευθύνονται ΟΛΟΙ για τη βαριά ήττα.

Πρώτος ο προπονητής έχει ευθύνη για τη ντροπιαστική βραδιά του Παναθηναϊκού στη Λαμία και αυτόν τον «λεκέ» στην ιστορία του συλλόγου. Δική του είναι η ομάδα, δικές του όλες οι επιλογές και οι αποφάσεις.

Οι παίκτες έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Το μυαλό τους ήταν μάλλον στις διακοπές και στα ταξίδια που έχουν προγραμματίσει για τις μέρες των Χριστουγέννων και λησμόνησαν ότι το Κύπελλο είναι ο τελευταίος στόχος που έχει απομείνει σε μια ταλαιπωρημένη ομάδα. Δέχθηκαν τρία γκολ στο ημίχρονο και μετά …ξύπνησαν. Όμως ήταν πια αργά.

Καλό θα ήταν να μην λησμονήσουν να αιτηθούν ξανά άλλη μια ημέρα άδειας για τα Χριστούγεννα μετά από το αποτέλεσμα στη Λαμία…

Η απόδοση του Διούδη ήταν απογοητευτική και υπήρξαν στιγμές που έμοιαζε ο Παναθηναϊκός να παίζει χωρίς τερματοφύλακα, ενώ σε …άλλο γήπεδο ήταν ο αρνητικός Ινσούα. Η άμυνα ήταν αποσυντονισμένη, τα χαφ …εξαφανισμένα από το γήπεδο και οι μοναδικοί παίκτες που πάλεψαν στο πρώτο μέρος ήταν ο Λούκας Βιγιαφάνιες και ο Ρόμπιν Λουντ, ενώ Μολίνς και ο Δώνης (μπήκαν ως αλλαγές) έβγαλαν πάθος στο δεύτερο ημίχρονο.
Keywords
Τυχαία Θέματα