Τουλάχιστον πέντε προσθήκες το καλοκαίρι

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την απόκτηση τουλάχιστον πέντε παικτών ενδεκάδα, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να καταφέρει ο Ολυμπιακός να πετύχει τους στόχους του. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση δυο κεντρικών αμυντικών, ενός κεντρικού μέσου, ενός πλάγιου μεσοειπθετικού και ενός επιθετικού περιοχής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διοίκηση των Πειραιωτών θέλει οι μετεγγραφές του ενός κεντρικού αμυντικού, του πλάγιου μεσοεπιθετικού και του επιθετικού
να είναι επιπέδου Champions League, προκειμένου να ανέβει η ποιότητα της ομάδας και να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις την επιστροφή της στην κορυφή της Ελλάδας, αλλά και την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ολοκλήρωση της αγοράς των δικαιωμάτων του Ζοσέ Σα από την Πόρτο, με τους “ερυθρολεύκους” να εμφανίζονται αισιόδοξοι, πως το συγκεκριμένο θέμα να λήξει σύντομα. Τέλος, στο λιμάνι περιμένουν και τυχόν προτάσεις, για παραχωρήσεις παικτών. Δημοσιεύματα θέλουν τους Καμαρά, Σισέ, Κούτρη και Ελαμπντελαουί να βρίσκονται στις μετεγγραφικές λίστες, αρκετών ομάδων του εξωτερικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα