Τελευταία "παράσταση" στα ...βουβά

Αυτή η ομάδα δεν άξιζε τέτοιο άδοξο φινάλε σε τούτη τη σεζόν... Αυτή η ομάδα που πάλεψε κόντρα σε τόσα προβλήματα και άφησε ...άφωνη τη φίλαθλη Ελλάδα με το ποδόσφαιρο που έπαιξε στον πρώτο γύρο. Αυτή η ομάδα που κατάφερε να φέρει νέο ...αίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έβγαλε υγεία στο γήπεδο. Αυτή η ομάδα που υπηρέτησε με συνέπεια ένα συγκεκριμένο - και ιδιαίτερα τολμηρό - πρότζεκτ από την αρχή μέχρι το φινάλε της σεζόν, θα πει ένα
βουβό αντίο στην αγωνιστική χρονιά. Μπροστά σε λίγο κόσμο και σε ένα παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά.

Διαφορετικά ήταν τα πράγματα το προηγούμενο καλοκαίρι με την κινδυνολογία και τα σενάρια ...υποβιβασμού, διαφορετικά εξελίχθηκε η κατάσταση μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα με σκέψεις ακόμα και για τριάδα, εντελώς διαφορετική είναι πλέον η ποδοσφαιρική πραγματικότητα του Τριφυλλιού.

Η αυλαία πέφτει σε μια μεταβατική και αρκετά ...περίεργη σεζόν για τους Πράσινους. Με κέρδη και ζημιές. Με ελπίδα για το αύριο, αλλά και προβληματισμό για το σήμερα. Με τις βάσεις να έχουν μπει για την επόμενη σεζόν, διαβαίνοντας έναν εξαιρετικά δύσκολο δρόμο μέσα στη χρονιά.

Επιτυχία είναι για τον Παναθηναϊκό το γεγονός ότι κατάφερε να βγάλει από πάνω του το ...βαρίδι των -6 και έφτασε να κάνει πορεία πρωταθλητισμού με αμούστακα και άπειρα παλικάρια στην ομάδα. Αποτυχία είναι η διαχείριση αυτής της επιτυχίας από τον Δώνη και τους ποδοσφαιριστές του στον απογοητευτικό δεύτερο γύρο.

Πλέον δεν υπάρχουν ούτε αγωνιστικό ...τεστ, ούτε ο Γιώργος Δώνης περιμένει να δει κάτι το διαφορετικό από τους ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο προπονητής των Πράσινων έχει βγάλει τα συμπεράσματα του για το ρόστερ της ομάδας, έχει ήδη γράψει στο ...μυαλό του τη λίστα του και περιμένει από τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο τελευταίο ματς της σεζόν, να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με το κεφάλι ψηλά.
Keywords
Τυχαία Θέματα