Τούχελ: «Η συμπεριφορά του Μπέλιγχαμ είναι αποκρουστική για τη μητέρα μου»

Μιλώντας από το προπονητικό κέντρο του Σεντ Τζορτζ Παρκ μετά την ήττα της Αγγλίας με 3-1 από τη Σενεγάλη, στην οποία ο Μπέλιγχαμ μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τούχελ κλήθηκε να σχολιάσει τις απόψεις ορισμένων φιλάθλων που θεωρούν ότι η Αγγλία ίσως να παίζει καλύτερα χωρίς τον 21χρονο μέσο.

«Πρέπει να το δούμε αλλιώς. Το ζήτημα είναι πώς θα πάρουμε την καλύτερη εκδοχή του Τζουντ και πώς ο κόσμος θα καταλάβει τι φέρνει στην ομάδα. Έχει ένα ‘edge’, μια αιχμηρότητα, που κάποιες φορές βγαίνει με τρόπο που μπορεί να είναι απωθητικός», είπε

ο Τούχελ.

Οι δηλώσεις του Τούχελ ήρθαν μετά το ξέσπασμα του Μπέλιγχαμ στον βοηθό διαιτητή κατά τη διάρκεια της ήττας από τη Σενεγάλη, ενώ καταγράφηκε επίσης να κλωτσάει έναν ψύκτη με νερά στη γραμμή του γηπέδου. Ανέφερε, μάλιστα, ότι ακόμη και η μητέρα του δυσκολεύεται να δει την καλή πλευρά του παίκτη, όταν τον βλέπει να ξεσπά έντονα μπροστά στην τηλεόραση.

«Όταν χαμογελάει, τους κερδίζει όλους. Αλλά όταν βγαίνει η φλόγα που έχει μέσα του, η πείνα του, το πάθος του, αυτό μερικές φορές βγαίνει με τρόπο που δεν είναι ευχάριστος και γίνεται αποκρουστικό για ανθρώπους, όπως για παράδειγμα, για τη μητέρα μου.»

Ο πρώην προπονητής της Μπάγερν και της Τσέλσι ανέφερε ακόμη ότι αυτή η ένταση του Μπέλιγχαμ μπορεί να εκφοβίσει ακόμη και τους ίδιους του τους συμπαίκτες.

«Βλέπω ότι μπορεί να δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα. Το βλέπω αυτό στους γονείς μου, στη μαμά μου, ότι μερικές φορές δεν μπορεί να δει τον καλό, μορφωμένο και καλοσυνάτο τύπο που βλέπω εγώ. Έχει αυτή τη φλόγα που χρειάζεται για να κερδίζεις, αλλά πρέπει να διοχετεύεται σωστά. Να μην στρέφεται εναντίον των συμπαικτών ή των διαιτητών, αλλά εναντίον του αντιπάλου και υπέρ της νίκης. Δεν θέλουμε να σβήσει αυτή η φωτιά, αλλά χρειάζεται καθοδήγηση.»

Keywords
Τυχαία Θέματα