Τότεναμ: Τα προβλήματα στην άμυνα φέρνουν στόπερ

Ο 26χρονος βραζιλιάνος στόπερ, εντάχθηκε στη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι από την Τορίνο και έπαιξε βασικός. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι Ιταλοί που καίγονται για χρήματα τον ξεφορτωθούν.

Δεν είναι μυστικό ότι η Τότεναμ θα πρέπει να βελτιώσει τις αμυντικές της επιλογές αυτό το καλοκαίρι και ο Μπρέμερ θα μπορούσε να αποδειχθεί μια ποιοτική επιλογή. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει αποδείξει την

ποιότητά του στη Serie A και έχει τη φυσική κατάσταση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά για να πετύχει και στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Η Τότεναμ δέχθηκε 63 γκολ στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν. Έτσι, η βελτίωση της άμυνάς τους θα είναι κρίσιμη για τις ελπίδες της να διεκδικήσει επιτέλους ένα τρόπαιο ή να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Ο Αργεντινός Κριστιάν Ρομέρο είναι ο μόνος αξιόπιστος αμυντικός στο σύλλογο του Βόρειου Λονδίνου αυτή τη στιγμή. Ντέιβις, Ντάιερ και Σάντσες είναι αρκετά αναξιόπιστοι και το μέλλον τους κρίνεται αβέβαιο.

Η ζητούμενη τιμή των 50 εκατομμυρίων ευρώ φαίνεται αρκετά τσουχτερή. Αλλά ο Βραζιλιάνος έχει την ποιότητα να μεταμορφώσει την Τότεναμ στα μετόπισθεν, και θα μπορούσε να αποδειχθεί μια εξαιρετική προσθήκη. Ο 26χρονος είναι στο απόγειο των δυνάμεών του και θα απολαύσει την πρόκληση να δείξει τις ιδιότητές του στο υψηλότερο επίπεδο. Αν και η Τότεναμ δεν έχει να προσφέρει το ποδόσφαιρο του Champions League, έχει ένα συναρπαστικό και φιλόδοξο έργο.

Εν τω μεταξύ, οι «Μπιανκονέρι» πιστεύεται ότι βρίσκονται υπό οικονομική πίεση, αφού έχασαν την πρόκριση στο Champions League. Θα μπορούσε λοιπόν να εκπλήξει αν αποφάσιζαν να μην αποδεχτούν μια προσοδοφόρα πρόταση από τον λονδρέζικο σύλλογο.

Keywords
Τυχαία Θέματα