Τότεναμ: Προσπάθησε, αλλά απέρριψε Ρούντιγκερ

Τότεναμ: Προσπάθησε, αλλά απέρριψε ΡούντιγκερsdimolitΤετ, 11/04/2020 - 19:32

Η Τότεναμ σταμάτησε να ασχολείται με την περίπτωση του Αντόνιο Ρούντιγκερ, με τον Γερμανό στόπερ να μην βρίσκεται στα πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ στη Τσέλσι.

Θεωρείται απίθανο η Τότεναμ να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή, παρά την αισιοδοξία που επικρατούσε πριν από λίγες μέρες. Η ομάδα είχε φτάσει μια ανάσα από την υπογραφή του Ρούντιγκερ όμως η μεταγραφή χάλασε τη τελευταία στιγμή.

Η Τσέλσι ήθελε

να παραχωρήσει τον Ρούντιγκερ με τη μορφή δανεισμού αντί του ποσού που ξεπερνούσε τα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο εβδομαδιαίος μισθός του Γερμανού άγγιζε τις 150 χιλιάδες λίρες. Το κόστος της συμφωνίας ήταν πάνω από 10 εκατομμύρια λίρες και αυτό θεωρήθηκε πολύ υψηλό από την Λονδρέζικη διοίκηση. Η Τότεναμ στράφηκε στη λύση του Τζο Ρόντον από τη Σουόνσι ώστε να καλύψει τις θέσεις των στόπερ.

Τέλος, ο Ρούντιγκερ φέτος έχει παίξει μόλις έναν αγώνα για την Τσέλσι απέναντι στη Κρασνοντάρ για το Champions League (0-4), χωρίς να έχει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Chelsea - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur ΑΓΓΛΙΑ  Η Τότεναμ σταμάτησε να ασχολείται με την περίπτωση του Αντόνιο Ρούντιγκερ, με τον Γερμανό στόπερ να μην βρίσκεται στα πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ στη Τσέλσι. Article publish on Τετ, 11/04/2020 - 19:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα