Τότεναμ: Παίρνει και Ρομέρο από την Αταλάντα

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα και το Sky Sport Italia, η Αταλάντα συμφώνησε να παραχωρήσει τον Ρομέρο με τους Σβεν Μποτμαν και Μερίχ Ντεμιράλ να θεωρούνται πιθανοί αντικαταστάτες.

Η Αταλάντα απαιτεί 55 εκατομμύρια για να πουλήσει τον πρώην αμυντικό της Γιουβέντους και της Τζένοα, με την Τότεναμ να προσφέρει 40 συν τα μπόνους. Η μεταγραφή είναι μια ανάσα

από το να κλείσει, με την Ιταλική ομάδα να σκέφτεται ήδη πιθανούς αντικαταστάτες για τον 23χρονο που μετακόμισε πέρσι με την μορφή δανεισμού στην Αταλάντα από την Γιουβέντους με οψιόν αγοράς 16εκ.

Αν ολοκληρωθεί με επιτυχία η μεταγραφή, τότε ο Τούρκος Μερίχ Ντεμιράλ πιθανότατα θα μετακομίσει το Μπέργκαμο. Ο διεθνής στόπερ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Τορίνο καθώς και φέτος αναμένεται να έχει ρόλο κομπάρσου. Στο ραντάρ του Γκασπερίνι βρίσκεται και ο πρωταθλητής Γαλλίας με την Λιλ, ο Ολλανδός Σβεν Μποτμαν που έκανε εξαιρετική σεζόν στην Βρετάνη. Ο νέος τεχνικός διευθυντής των Λονδρέζων, Φάμπιο Παρατίτσι έχει ρίξει δίχτυα στη Ιταλία και χρησιμοποιεί όσο καλύτερα μπορεί τις σχέσεις που έχει διατηρήσει όλα τα χρόνια που δούλευε στην Serie A.

Keywords
Τυχαία Θέματα