Τότεναμ: Ο Μουρίνιο και οι... 1.894 ημέρες του Κλοπ

Τότεναμ: Ο Μουρίνιο και οι... 1.894 ημέρες του ΚλοπnpiliosΤρί, 12/15/2020 - 23:31

Ο Πορτογάλος προπονητής σημείωσε με τον δικό του τρόπο πως η Λίβερπουλ είναι μια μηχανή αποτελεσμάτων και το αποτέλεσμα των 1.894 ημερών του Γιούργκεν Κλοπ στο πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Αυτό που έχει δημιουργήσει η Λίβερπουλ τα τελευταία δύο χρόνια είναι μια μηχανήαποτελεσμάτων και η ομάδα της Τσέλσι κατά την περίοδο που ήμουν στον πάγκο της και κερδίσαμε τους δύο διαδοχικούς τίτλους.

Είμαστε μια καλή ομάδα που δουλεύει σκληρά, αλλά θα

έλεγα ότι η Λίβερπουλ είναι το... αποτέλεσμα έπειτα από -αν δεν κάνω λάθος- 1.894 ημέρες συνεργασίας με τον Γιούργκεν. 

Εμείς είμαστε αποτέλεσμα δουλειάς 390 ημερών, αλλά αυτές οι 390 ημέρες είναι ψεύτικες. Επειδή πολλές από αυτές τις μέρες δεν ήταν καν ημέρες εργασίας, αλλά καραντίνας και παραμονής στο σπίτι.

Ο Φαν Ντάικ είναι τραυματίας και φυσικά είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δώστε μου τη λίστα των τραυματιών της Λίβερπουλ και συγκρίνετέ τη με τη λίστα της καλύτερης ενδεκάδας της Λίβερπουλ. Μπορώ να σας δώσω κι εγώ μία λίστα με δέκα τραυματίες της Τότεναμ». 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur ΑΓΓΛΙΑ Περισσότερο χρόνο για να δημιουργήσει μια ομάδα ικανή για να διεκδικήσει τον τίτλο της Premier League θέλει ο τεχνικός της Τότεναμ Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μίλησε εν όψει του μεγάλου ντέρμπι κορυφής με τη Λίβερπουλ (16/12, 22:00). Article publish on Τρί, 12/15/2020 - 23:31 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα