Τότεναμ: Φόβοι για τον τραυματισμό του Ριτσάρλισον

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 52’ και μετά το τέλος της αναμέτρησης εμφανίστηκε με πατερίτσες και με έντονους πόντους. Ο 25χρονος παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, που αντιμετωπίζει, όμως ήδη εκφράζοντα φόβοι, πως θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Χαρακτηριστικά, ο Ριτσάρλισον δήλωσε: «Είναι δύσκολο να πω επειδή είμαι κοντά στην πραγματοποίηση ενός ονείρου. Έχω πάθει ξανά έναν τραυματισμό σαν και αυτόν, παρόμοιο, αλλά ελπίζω πως μπορώ να επανέλθω όσο συντομότερα

γίνεται ή σε λιγότερο από τους δύο μήνες που μου πήρε όταν ήμουν στην Έβερτον. Ξέρω πως είναι δύσκολο να μιλήσω τώρα γι’ αυτό, αλλά θα δούμε, θα επανέλθω. Τη Δευτέρα θα κάνω εξετάσεις, αλλά ακόμα και όταν περπατάω πονάω. Ας περιμένουμε. Ίσως, είμαι στο Κατάρ. Είναι όλα τόσο κοντά, σε περίπου ένα μήνα ξεκινά, ετοιμαζόμαστε, δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα έτσι ώστε να μη συμβεί τίποτα σοβαρό. Δυστυχώς, σήμερα είχα αυτόν τον τραυματισμό στη γάμπα, αλλά τώρα είναι θέμα αναμονής, κάνοντας θεραπεία κάθε μέρα, έτσι ώστε να μπορώ να επανέλθω γρήγορα».

Keywords
Τυχαία Θέματα