Ματς που θέλει προσοχή, αλλά εξαρτάται αποκλειστικά από την ΑΕΚ

Οι τρεις συνεχόμενες νίκες της ΑΕΚ και η σπουδαία εμφάνιση στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με το 2-0 επί του Άρη έχουν εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο και ειδικότερα στους φίλους της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης: Έκκληση του Θωμά Μαύρου στον κόσμο της ΑΕΚ να προστατεύσουν την “Αγιά Σοφιά”

Η ΑΕΚ

υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής τον Ατρόμητο στο δεύτερο παιχνίδι της στην “Αγιά Σοφιά” και θέλει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη που θα επιβεβαιώσει την αγωνιστική της ανάταση.

Ο κόσμος μπορεί να είναι ενθουσιασμένος από τις τελευταίες εμφανίσεις της ΑΕΚ και έχει κάθε λόγο να είναι εννοείται, όμως ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει πολύ καλά πως το κλίμα δεν θέλει πολύ για να αντιστραφεί.

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές της νίκης της ΑΕΚ επί του Άρη

Ο Αργεντινός τεχνικός έχοντας διακρίνει ενδεχομένως χαλαρότητα και στους παίκτες του έριξε “γκάζια” μεσοβδόμαδα προκειμένου να τους “χτυπήσει” καμπανάκι για το επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Περιστερίου έχει δείξει ότι φέτος είναι ένα σύνολο με ποιοτικούς παίκτες και κάθε αγωνιστική παρουσιάζεται όλο και καλύτερη και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για την Ένωση.

Όπως και να ‘χει, η ΑΕΚ έχει δείξει φέτος πως σχεδόν τα πάντα στους αγώνες της εξαρτώνται αποκλειστικά από τη δική της απόδοση, οπότε το μόνο που οφείλει να κάνει είναι να εφαρμόσει το πλάνο του Αλμέιδα, να είναι εξίσου πιεστική, να έχει συγκέντρωση, να κάνει γκολ τις φάσεις που θα βγάλει και στο τέλος θα είναι αυτή που θα χαμογελάσει. Μαζί και ο κόσμος της.

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του Αργεντινού προπονητή, το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε την ίδια ενδεκάδα που παρατάχθηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης“, καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ με πρόβλημα στη μέση. Άλλωστε ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει για τον Αργεντινό…

Keywords
Τυχαία Θέματα