Τότεναμ: Δηλώνει άγνοια ο Ντε Φράι

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησαν αρκετά δημοσιεύματα που έγραφαν για ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον στόπερ της Ίντερ με τον οποίο ο νυν προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, πανηγύρισε το πρωτάθλημα στη Ιταλία για την περασμένη σεζόν. «Δεν ξέρω τίποτα» δηλώνει ο Ντε Φράι. Ο κεντρικός αμυντικός των “νερατζούρι” προετοιμάζεται με τους “οράνιε” για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στο Μαυροβούνιο και τη Νορβηγία.

Ο 29χρονος, ο οποίος εντάχθηκε στην Ίντερ τον Ιούλιο του 2018 με ελεύθερη μεταγραφή

από τη Λάτσιο, αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για μια πιθανή μεταγραφή στην Αγγλία. «Διαψεύδω αυτές τις φήμες», είπε στο Ziggo Sport. «Δεν ξέρω τίποτα για τίποτα. Η σύνδεση είναι εύκολη γιατί ο προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκα στην Ίντερ είναι τώρα εκεί [στη Τότεναμ]. Ο Κόντε δεν επικοινώνησε μαζί μου για αυτό. Είμαι συγκεντρωμένος στην εθνική ομάδα, τώρα αυτή είναι η προτεραιότητά μου, μετά θα σκεφτώ την Ίντερ, αλλά σίγουρα όχι την Τότεναμ».

Ο Ντε Φράι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ομάδα που κέρδισε το scudetto, όταν ο Κόντε οδήγησε τον σύλλογο στον πρώτο του τίτλο στη Serie A μετά από 11 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα