Τότεναμ: Ανανεώνει τον Ουντότζι

Μπορεί να είμαστε μόλις στον Δεκέμβριο, με την μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου να βρίσκεται 20 μέρες μακριά, αλλά η Τότεναμ έχει ήδη πιάσει δουλειά.

Με τους πολλούς τραυματισμούς που προέκυψαν στην διάρκεια της σεζόν να κάνουν επιτακτική την μεταγραφική ενίσχυση, ο Λονδρέζικος σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει τις ανανεώσεις των υπάρχοντων ποδοσφαιριστών.

Ο πρώτος εξ αυτών είναι ο Ντέστινι Ουντότζι, ο οποίος, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τα «σπιρούνια». Θα έχει ισχύ

μέχρι το 2029 με οψιόν ανανέωσης για έναν επιπλέον χρόνο από την ομάδα.

More on exclusive story on Destiny Udogie.

New deal at Spurs already agreed and signed — understand it will be valid until June 2029.

It will also include an option for further season.

Fabio Paratici signed him for £15m fee in summer 2022. pic.twitter.com/IQNLJEa6gZ

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 11, 2023

Ο Ουντότζι αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 από την Ουντινέζε έναντι 18 εκ. ευρώ. Παρέμεινε στον ιταλικό σύλλογο για 1 χρόνο δανεικός, ενώ φέτος έχει ήδη καταγράψει 14 συμμετοχές- όλες σαν βασικός- με την ομάδα του Λονδίνου, έχοντας σημειώσει 1 γκολ και 2 ασίστ . Ο Ιταλός αριστερός μπακ, που πριν 2 εβδομάδες συμπλήρωσε τα 21 έτη, αποτελεί βασικό γρανάζι στο σύνολο του Άγγελου Ποστέκογλου και η πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του αποτελεί επιβράβευση της πολύ καλής εικόνας του μέχρι στιγμής.  

Keywords
Τυχαία Θέματα