Τόρες: "Είχα την ιδέα να αγωνιστώ στην Ιαπωνία"

Ο Φερνάντο Τόρες αποκάλυψε ότι αρκετό καιρό σκεφτόταν το γεγονός να μετακομίσει στην Ιαπωνία. Επιπλέον ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ελπίζει να παίξει μερικά λεπτά στην επόμενη αναμέτρηση, γιατί δεν είναι ακόμα έτοιμος αγωνιστικά.

"Είχα την ιδέα να παίξω στην Ιαπωνία καιρό τώρα, αρά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είχα εντυπωσιαστεί με την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει
οι φίλοι της Sagan Tosu όταν τους αντιμετωπίσαμε. Ήταν από τις πρώτες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για εμένα. Η οικογένεια μου και εγώ θεωρήσαμε, τον καλύτερο προορισμό. Αν τα πράγματα είναι καλά θα καταφέρω να αγωνιστώ την επόμενη φορά για μερικά λεπτά.", δήλωσε αρχικά ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στη συνέχεια σχολίασε την σχέση που έχει με τον Αντρές Ινιέστα. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην ίδια χώρα για χάρη των ποδοσφαιρικών τους υποχρεώσεων.

"Ο Αντρές είναι ένας πολύ καλός μου φίλος. Αγωνιζόμασταν μαζί μέχρι τα 15 μας. Εμείς είπαμε "αντίο" την ίδια μέρα και κερδίσαμε τρόπαια την προηγούμενη χρονιά. Αποφασίσαμε και οι δύο να έρθουμε στην Ιαπωνία, μια χώρα που μας έχει δείξει ότι μας σέβεται. Ελπίζω να τον αντιμετωπίσω και του εύχομαι τα καλύτερα, αλλά ελπίζω τα πράγματα να πάνε ακόμα καλύτερα για εμάς. Είναι καλό να έχεις φίλους κοντά μας. Είναι σημαντικό για την οικογένεια μου να έχουμε κοντά φίλους στην ίδια χώρα είναι επίσης σημαντικό.", πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα