Τοντ: «Επισκέπτομαι συχνά τον Σουμάχερ»

Ο Ζαν Τοντ αποκάλυψε πως επισκέπτεται δυο φορές το μήνα τον Μίκαελ Σουμάχερ, τον οποίο τόνισε πως αγαπάει σαν να είναι δικό τους γιος. Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας αυτοκινήτου ταξιδεύει στη Γενεύη προκειμένου να δει από κοντά τον πρώην πιλότο της Formula 1, ο οποίος νοσηλεύεται σε οικογενειακό περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά, ο Τοντ τόνισε: «Επισκέπτομαι τον Μίκαελ τακτικά, τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα. Τον βλέπω. Βλέπω την οικογένειά του. Απλά αγαπάω τον
Μίκαελ Σουμάχερ».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της FIA υπογράμμισε για τη φωτογραφία του Γερμανού πιλότου, με τη σύζυγό του και τον γιο του Νικολάς: «Αυτοί είναι οι τρεις άγγελοί μου. Αγαπιούνται πολύ μεταξύ τους. Αυτό είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για εμένα».

Τέλος, ο Τοντ αποκάλυψε και την καλύτερη ανάμνηση που έχει από τον Σουμάχερ: «Είναι σίγουρα η Σουζούκα το 2000. Σε αυτόν τον αγώνα είχε ‘’κλειδώσει’’ ο Μίκαελ Σουμάχερ τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο για τη Ferrari μετά από 21 χρόνια. Το θυμάμαι ακόμη πολύ καλά. Του είπα: Τώρα θα γίνουν τα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο εντελώς διαφορετικά για εμάς. Όμως τα πράγματα δεν άλλαξαν βασικά. Νομίζαμε, ότι η επιτυχία θα μας προκαλέσει κορεσμό. Όμως είχαμε τόσο πάθος για αυτό το άθλημα, ώστε να διατηρείται συνέχεια η πείνα για επιτυχία».
Keywords
Τυχαία Θέματα