Νεόφυτος: «Δε φοβόμαστε κανέναν»

Ο Νίκος Νεόφυτος υπογράμμισε πως η ΑΕΚ δε φοβάται τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και πως στοχεύει όσο ψηλότερα γίνεται την εφετινή αγωνιστική περίοδο στη Volley League. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας του, καθώς επίσης και στο
ρόστερ της ομάδας του. Ο Νεόφυτος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τους στόχους της ΑΕΚ την εφετινή σεζόν: «Στόχος της ΑΕΚ είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Η ομάδα έχει ένα ρόστερ με βάθος και αθλητές που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο και να αλλάξουν ένα παιχνίδι που δείχνει ότι χάνεται. Έχει στον πάγκο έναν παίκτη πρότυπο αθλητή, όπως ο Ηλίας Λάππας, τέσσερις έμπειρους κεντρικούς και γενικά είμαστε μια γεμάτη ομάδα με πολύ καλό κλίμα».

Για το αν φοβάται κάποια από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος: «Ιδανικά θα ήμουν ευχαριστημένος να πάρω το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ, αλλά επειδή δεν θέλω να αποφύγω την ερώτηση, ρεαλιστικά θα θεωρήσω αποτυχία να μην είμαστε στην τετράδα. Από ‘κει και πέρα θέλουμε να βγάλουμε το κεφάλι μας από τα σύννεφα μέχρι να δούμε ουρανό. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν φοβόμαστε κανέναν. Σε όλα τα τμήματα ο κόσμος θέλει την ΑΕΚ να κάνει πρωταθλητισμό. Πιστεύω ότι η έδρα μας θα είναι ένα γήπεδο δύσκολο για όλες τις ομάδες. Ελπίζω ότι γρήγορα η ΑΕΚ θα καταφέρει να έχει μια μόνιμη στέγη και να διεκδικεί τίτλους».
Keywords
Τυχαία Θέματα