Τόμιτς: «Οι παίκτες ακολούθησαν το πλάνο μας» (video)

Ο Μίλαν Τόμιτς ανέφερε μετά τον αγώνα με τη Ζάλγκιρις πως οι παίκτες ακολούθησαν το πλάνο και πάνε στο Κάουνας για να τελειώσουν την πρόκριση.

Αναλυτικά:

«Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και κάναμε ελάχιστα λάθη τακτικά μέχρι και το τέλος. Όλοι οι παίκτες ακολούθησαν το πλάνο μας. Παίξαμε με αλλαγές σε όλα τα σκριν, αλλάζαμε συνέχεια την άμυνά μας και επιθετικά ήμασταν αρκετά καλοί. Θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει και καλύτερα. Πιστεύω ότι η δουλειά ήταν καλή και από τις δύο πλευρές, η Ζάλγκιρις βάζει 81 πόντους ενώ σήμερα έβαλε 68. Φέραμε τη σειρά στα
ίσια, εμείς πρέπει να πάμε στο Κάουνας και να τελειώσουμε τη σειρά εκεί. Ο Μπόγρης βοήθησε πολύ την ομάδα, μόνος του είπε ότι ήθελε να βοηθήσει την ομάδα και ήταν πολύ καλός. Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο οι συγκυρίες. Ο Παπανικολάου μπήκε γρήγορα στο ρυθμό της ομάδας και πιο γρήγορα θα φτάσει στο ύψιστο ρυθμό. Η ομάδα μαζεύεται και θα μας είναι πιο εύκολο να διαχειριστούμε το ροτέισον. Πιστεύω πως θα προλάβει και ο Μιλουτίνοφ. Εμείς θέλουμε έτοιμους παίκτες και όταν στο λέει ο παίκτης δεν γίνεται να του πεις όχι. Εγώ βλέπω μεγάλη διαφορά στη διαιτησία. Το είχαμε πει και από το πρώτο ματς. Ο προπονητής της Ζάλγκιρις είτε ευχαριστημένος είναι είτε δυσαρεστημένος συνεχώς διαμαρτύρεται».
Keywords
Τυχαία Θέματα