Μπόγρης: "Σε τέτοια ματς παίζεις με ένα πόδι" (video)

Καμία δεύτερη σκέψη από τον Γιώργο Μπόγρη για το αν μπορούσε να παίξει την Παρασκευή, παρά τον τραυματισμό του, με τον Έλληνα ψηλό να δηλώνει στην κάμερα του novasports πως ο Ολυμπιακός πάει ακόμα και για δύο νίκες στο Κάουνας.

Αναλυτικά:

"Ήταν πολυ σημαντικό ματς μετά το αποτέλεσμα της Τετάρτης, η ατμόσφαιρα ήταν μαγευτική ευχαριστούμε τον κόσμο. Ότι ψυχικά
αποθέματα έχουμε πρέπει να τα καταθέσουμε σε αυτές τις δύο εβδομάδες, παίζεται όλη η χρονιά για το Βελιγράδι. Η εικόνα η σημερινή θα είναι οδηγός και με το ίδιο πάθος να πάμε στη Λιθουανία που μας αξίζει για όλη μας την πορεία.

Η ομάδα έχει τρομερό οικογενειακό κλίμα, παίζουμε ο ένας για τον άλλον και σήμερα το δείξαμε ακόμα παραπάνω, κάπου είχαμε χάσει κάπου το δρόμο μας αλλά σήμερα το ξαναβρήκαμε. Ο Βασίλης μας βάζει πάντα στο κλίμα. Σε τέτοια ματς μπαίνει και με ένα πόδι, είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα, ελπίζω να το κάνω και στη συνέχεια, δεν μπορούσα να αφήσω την ομάδα μου ειδικά μετά τον τραυματισμό του Νίκολα.

Μάθαμε πολύ από τα λάθη μας, η άμυνά μας ήταν εξαιρετική την περισσότερη ώρα. Η νίκη κρίθηκε από την εμπειρία των παικτών μας, αλλάξαμε κάποια πράγματα που μας είχαν πληγώσει, όπως ο τρόπος που δεχόμασταν τα τρίποντα από τη γωνία. Δεν τους υποτιμούμε, πάμε ακόμα και για δύο νίκες, αν πάει σε πέμπτο ματς, δεν χάνουμε την πρόκριση.

Η Ζαλγκίρις έχει το πλεονέκτημα αλλά ξέρει με τι ομάδα έχει να κάνει. Είναι σημαντικό που θα έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο ξεκούρασης. Και με τον κόσμο που θα έρθει μέχρι εκεί, θα είναι σαν να παίζουμε στην έδρα μας. Πάμε για τη νίκη και να πάρουμε την πρόκριση".
Keywords
Τυχαία Θέματα