Τόμας: "Ο Πιτίνο πίστεψε σε μας" (video)

Ο Ντεσόν Τόμας, μιλώντας στα κανάλια Novasports και τους Χρήστο Καούρη και Δημήτρη Καρύδα, εξήγησε πως η εμπιστοσύνη που τους δείχνει ο Ρικ Πιτίνο έχει βοηθήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού να κάνουν καλές εμφανίσεις.

-Ένας παίκτης που στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων εκτός από το ματς με την Νταρουσάφακα.
«Είμαι
σε πολύ κατάσταση έχω αυτοπεποίθηση, η ομάδα παίζει με ένα τρόπο που με βολεύει πολύ. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν επίσης πάρα πολύ και είμαστε σε ένα σημείο της σεζόν που οι προπονητές μας, μας λένε πως πρέπει να κάνουμε πράγματα και εγώ είμαι σε πολύ καλή κατάσταση».

-Τι πρέπει να κάνετε απέναντι στην Ρεάλ;
«Χρειάζονται μικρά πράγματα. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να τρέξουν και να πετυχαίνουν εύκολα καλάθια. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Επειδή έχουν καλούς επιθετικούς, πρέπει να τους κουράσουμε από την επίθεση τους και να κάνουν λάθος επιλογές».

-Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης κάνατε ένα κακό παιχνίδι. Τώρα φαίνεται πως είναι μια άλλη σεζόν. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του Πιτίνο το γεγονός πως όλοι φοβούνται τον Παναθηναϊκό;
«Θεωρώ πως εκείνο το παιχνίδι ήταν ένα τεστ πνευματικό και δεν ήμασταν έτοιμοι. Προσπαθούσαμε να κάνουμε τα πράγματα που έπρεπε ώστε να κερδίσουμε. Πνευματικά και σωματικά δεν ήμασταν έτοιμοι γι αυτό. Ξέραμε για το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Χρειαζόμασταν μια αλλαγή. Ήρθε άλλος προπονητής που έφερε αυτοπεποίθηση που πίστεψε σε μας και μας έδειξε τι μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε ένα προπονητή που μας λέει μπορείς να πετύχεις αυτό το καλάθι, μπορείς να μαρκάρεις αυτόν τον παίκτη. Αυτό θέλαμε και σε αυτό είναι καλός ο Πιτίνο. Πίστεψε σε πράγματα που ο κόσμος έλεγε δεν μπορούμε να πετύχουμε και αυτό θέλουμε από τον προπονητή. Μας επανέφερε στην ζωή».
Keywords
Τυχαία Θέματα