Παπαγιάννης: "Ρόλο θα παίξει η άμυνα μας" (video)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι ένας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που έχει παρουσιάσει τεράστια βελτίωση τον τελευταίο καιρό και βοηθά σημαντικά την ομάδα του ώστε να φτάσει στον στόχο των πλέι οφ. Διαβάστε τι είπε στους Δημήτρη Καρύδα και Χρήστο Καούρη:

Τι σε βοήθησε η ομάδα να κάνεις όλο αυτό το μήνα ώστε να λέμε πως είσαι βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα.
«Δεν υπάρχει μυστικό υπήρχε κάποιος καιρός
που προετοιμαζόμουν για όλη αυτή την καλή απόδοση που έχω. Μακάρι να συνεχίσω έτσι όμως σίγουρα οφείλεται στην ψυχολογία της ομάδας και τις νίκες που παίρνουμε».

-Σε βοηθάει ο τρόπος που παίζετε στην επίθεση;
«Σίγουρα, η επίθεσή μας όπως έχουμε δείξεις τα τελευταία παιχνίδια πάει πολύ καλά και το πιο βασικό κομμάτι για μας είναι η άμυνα».

-Ισχύει το ίδιο και για το ματς με την Ρεάλ;
«Ναι 100%, πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στη άμυνα Η Ρεάλ έχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν από παντού, και σίγουρα αύριο θα παίξει τεράστιο ρόλο η άμυνα μας».

-Αύριο έρχεται και ένας παίκτης που ελάχιστοι μπορούν να τον κοιτάξουν στα μάτια ο Ταβάρες. Πως σου φαίνεται η μονομαχία αυτή;

"Ταβάρες και Αγιούν είναι δύο πολύ καλοί παίκτες από τα βασικά κομμάτια της Ρεάλ. Δουλειά μου εμένα και του Ίαν, θα είναι να κάνω ότι καλύτερο μπορούμε επάνω τους».

-Σκέφτεστε τα σερί, σκέφτεστε τη νίκη που θα σας οδηγήσει στα πλέι οφ; Τι κλίμα υπάρχει;
«Θέλουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος, να διατηρήσουμε το σερί. Θα κοιτάξουμε να διατηρήσουμε το σερί».

-Είσαι θυμωμένος; Παίζεις με τον θυμό σαν κίνητρο, δηλαδή έχοντας χάσει πολλά τα τελευταία 2.5 χρόνια ότι θες να δείξεις πράγματα;

«Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ρεάλ είδα τον εαυτό μου εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τώρα, και θα δώσω τον εαυτό που ξέρω μέχρι τώρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα