Τολιόπουλος: «Κίνητρο η κακή παράδοση»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος υπογράμμισε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Γερμανία, ότι η κακή παράδοση των «ερυθρολεύκων» στην έδρα της Μπάμπεργκ αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες. Ο νεαρός παίκτης ξεκαθάρισε πως μοναδικός στόχος της ομάδας του είναι η νίκη και αποκάλυψε τα στοιχεία που θα πρέπει να έχουν οι Πειραιώτες ώστε να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από τη Γερμανία.

Αρχικά, ο Τολιόπουλος
δήλωσε: «Το γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει ποτέ σε αυτή την έδρα είναι τεράστιο κίνητρο για εμάς. Επίσης, θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό σερί νικών που έχουμε, να παραμείνουμε πρώτοι στην βαθμολογία και να κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε, όπως σε όλα τα παιχνίδια, από την άμυνα. Να είμαστε καλοί σε αυτά που μας έχει πει ο κόουτς στην τακτική, να τους σταματήσουμε στο παιχνίδι με τις πολλές πάσες που κάνουν και να είμαστε σοβαροί. Αν τα κάνουμε αυτά, πιστεύω πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: «Είναι πάντα σημαντικό σε όποιο γήπεδο κι αν είσαι να ακούς τις φωνές των φιλάθλων σου. Πάντα χρειαζόμαστε τον κόσμο μας για να μας δίνει δύναμη και ώθηση. Σίγουρα θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και στην αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ και τους ευχαριστούμε που βρίσκονται δίπλα μας και μας βοηθούν».
Keywords
Τυχαία Θέματα