Ιμπραΐμοβιτς: «Ανώριμος ο Γκουαρντιόλα»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει νέες αιχμές κατά του Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά από αρκετό καιρό, με αφορμή το πρόσφατο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Ο Σουηδός επιθετικός χαρακτήρισε τον προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι «ανώριμο», ενώ αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στο πέρασμά του από τη Μπαρτσελόνα επί θητείας του Καταλανού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Αρχικά, ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε στο «Sky Sports Italia»: «Οι
πρώτοι έξι μήνες ήταν υπέροχοι. Όταν αλλάξαμε σύστημα δυσκολεύτηκα και ο σύλλογος μου είπε να μιλήσω στον Γκουαρντιόλα. Όταν συζητήσαμε του είπα ότι θυσιάζει άλλους παίκτες για χάρη του Μέσι και μου είπε πως καταλάβαινε τι του έλεγα και πως θα έλυνε το πρόβλημα. Και το έλυσε ‘’πετώντας’’ εμένα στον πάγκο».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μετά από τη συνάντηση δεν μου μιλούσε, απέφευγε ακόμα και να με κοιτάξει. Έμπαινα μέσα σε ένα δωμάτιο και αυτός έφευγε αλλά το πρόβλημα ήταν δικό του. Αυτός ήταν ο προπονητής που δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα του παίκτη του. Την πρώτη μου μέρα στην ομάδα μου είπε πως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν πρέπει να έρχονται στην προπόνηση με Ferrari και Porsche…Με έκρινε την πρώτη μέρα, χωρίς καν να με ξέρει…».

Τέλος, ο Σουηδός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπογράμμισε: «Στη συνέχεια διάβασα ότι τα ίδια συνέβησαν και με τους Μάντζουκιτς-Ετό. Δεν ήταν ο χειρότερος προπονητής που συνεργάστηκα αλλά ήταν σίγουρα ο πιο ανώριμος. Ένας άντρας ξέρει να λύνει τα προβλήματα. Δεν τα διογκώνει…».
Keywords
Τυχαία Θέματα