Το ύστατο αντίο στο "Game of Thrones" είπαν οι πρωταγωνιστές της σειράς

Και σε εμάς θα λείψει!

Οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς "Game of Thrones" είπαν το δικό τους 'αντίο', ο καθένας ξεχωριστά και με μοναδικό τρόπο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί από αυτούς ευχαρίστησαν τους fans για την υποστήριξη και τη σειρά για το ταξίδι που τους πήγε, καθώς και τον τρόπο που τους διαμόρφωσε. Όπως η Sophie Turner (Sansa Stark), ο Eugene Simon (Lancel Lannister) και η Maisie Williams (Arya Stark).

O Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) δημοσίευσε ένα βίντεο ρωτώντας “Ποιος θα κερδίσει

στο Game of Thrones”.

Ο Joe Dempsie (Gendry) έκανε μια αναδρομή στον χαρακτήρα του και εξήγησε πως του άλλαξε τη ζωή.

Η Gwendoline Christie (Brienne) δείχνει σοκαρισμένη στην φωτογαφία που δημοσίευσε, γιατί της αποκάλυψαν το τέλος της σειράς.

Ο Raleigh Ritchie (Grey Worm) δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα ευχαριστώντας τους fans για την υποστήριξη που έδωσαν στον χαρακτήρα του.

Ο Pedro Pascal (Oberyn Martell), αν και νεκρός εδώ και καιρό στην σειρά, έγραψε ότι "Το #GameofThrones είναι η καλύτερη σειρά στην τηλεόραση... μέχρι στιγμής”.

Και τέλος, ο Daniel Portman (Podrick Payne) δημοσίευσε μια εικόνα του ίδιου από επαγγελματική φωτογράφηση υποδεχόμενος το καλοκαίρι.

Μόλις εχθές οι ηθοποιοί Emilia Clarke και John Bradley-West είπαν το τελικό τους αντίο στη σειρά που μας κράτησε συντροφιά για οχτώ χρόνια. Το φινάλε του "Game of Thrones", "The Iron Throne", χτύπησε νέο ρεκόρ θεατών στο HBO με 19,3 εκατομμύρια θεατές σε όλες τις πλατφόρμες του (live, HBO GO, HBO NOW), καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ του για το 5ο επεισόδιο "The Bells" με 18,4 εκατομμύρια θεατές.

Ποια είναι η γνώμη σας για το τελευταίο επεισόδιο; Πείτε μας στα σχόλια. Όπως και να'χει, το "Game of Thrones" μας χάρισε μεγάλες συγκινήσεις, και τώρα που έφτασε στο τέλος του, θα μας λείψει.

IGN Greece Το τελευταίο του ρεκόρ κατέρριψε το Game of Thrones Τις αντιδράσεις τους για το πρόσφατο επεισόδιο "Game of Thrones" μοιράστηκαν τα δίδυμα Lannister

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα