Survivor 21/5: Έτσι νίκησαν -επιτέλους- οι άσπροι! (videos)

Survivor 21/5: Πανσέληνο είχε; Ξαστεριά; Κάτι έγινε πάντως και η άσπρη ομάδα κέρδισε έπαθλο φαγητού μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό ήταν και το σημαντικό και το σπουδαίο. Το φαγητό. Βέβαια είχε και βόλτα με καταμαράν στη θάλασσα και spa. Πολύ δυνατό έπαθλο. Δείτε τι έγινε στο επεισόδιο της Δευτέρας σε μια σειρά από videos.

Να παινέψουμε το σπίτι μας όμως πρώτα. Που διαβάσατε αποκλειστικά πως κερδίζει η άσπρη ομάδα; Μόνο ΕΔΩ. Την ώρα που τα τουρκικά spoilers μιλούσαν για

νίκη των μαύρων, πήγαμε κόντρα στο ρεύμα. Και βγήκαμε αληθινοί. Μία ακόμη απόδειξη της τεράστιας προσπάθειας που γίνεται να έχουμε επικοινωνία με Άγιο Δομίνικο. Να μαθαίνουμε τι γίνεται και να σας τα μεταφέρουμε.

Το Cash out* το προσφέρουν όλοι! Στη bwin θα βρεις τώρα και το αυτόματο! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Survivor 21/5

Αρχικά η μαύρη ομάδα ξεκίνησε να σχολιάζει την υποψηφιότητα της Αφροδίτης. Και πόσο… τρελό τους φάνηκε που έγινε η συγκεκριμένη επιλογή. Τρελό, εντελώς!

MasterChef 20/5 τελικός: Παγωτό και… μπαρμπούνια (vids)

Δείτε τις συζητήσεις που έγιναν στο στρατόπεδο των μαύρων



Στη συνέχεια πήγαμε στο αγώνισμα επάθλου. Αυτό είχατε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε σε Live μετάδοση από εμάς. Νωρίτερα από την ελληνική μετάδοση. Εκεί είχαμε έναν ακόμα τραυματισμό. Αυτόν της Αφροδίτης. Δεν ήταν όμως κάτι το σοβαρό.

Ευτυχώς…



Survivor 21/5

Η μαύρη ομάδα άργησε πάρα πολύ να μπει στο κλίμα του αγωνίσματος. Μόνο η Δαλάκα είχε εύκολους τους κρίκους. Κερδίζει μόνο εκείνη στο ξεκίνημα. Οι άσπροι είχαν πάρει… μονότερμα το ματς.

Συνέχισαν δυναμικά στο ξεκίνημα

Άργησε να πάρει μπρος η μαύρη ομάδα…

Όμως ξύπνησε… Και στο τέλος έγινε ντέρμπι. Το άγχος αρχικά κυρίευσε τους άσπρους και φάνηκε πως θα λυγίσουν.

Ένα ντέρμπι όμως που στο τέλος βάφτηκε άσπρο!

Follow Sportime_media
Follow sportime.gr

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ PANINI KAI TOY SPORTIME



Survivor Χικμέτ 20/5: Καρέ-καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός

The post Survivor 21/5: Έτσι νίκησαν -επιτέλους- οι άσπροι! (videos) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα